Arctic Career Oy

Pakkaamotyöntekijä, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 16.05.2024, 12:00
  • Suljettu 27.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pakkaamotyöntekijä, Oulu

Hei sinä pitkäaikaisempaa työtä etsivä työnhakija! Etsitkö fyysistä työtä tuotannon pakkaamon puolella? Omaatko aiempaa kokemusta varastotyöstä tai tuotannon loppupäästä? Etsimme nyt asiakkaallemme PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ loppuvuoden ajalle! Voisitko se olla Sinä?

Työstä tarkemmin:

Pääasiallinen työtehtäväsi on valmiiden tuotteiden pakkaus tuotannon loppupäässä. Työ sisältää valmiiden tuotteiden pakkaamista, rahtikirjojen tekoa ja tuotteiden siirtelyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, perus atk-taitoja sekä järjestelmällistä otetta työhön. Lisäksi toivomme sinun omaavan oma-aloitteisen, ripeän ja huolellisen työskentelytavan. Työtä tehdään vaihtelevasti 1-2-vuorossa, mutta toivomme sinulta myös yövuorovalmiutta sesongin kiireisimpään aikaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla arviolta loppuvuoteen saakka. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoilla. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

– Botnia Career on oululainen pehmeiden arvojen henkilöstöpalvelualan yritys, joka kuuluu Career.fi -konserniin. Me teemme työtämme sydämellä, kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Facebook: @career.fi
Instagram: @career.fi
LinkedIn: 
Arctic Career

Osaamisalue: