Ajovarma Oy

Kuljettajantutkinnon vastaanottaja

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 13.02.2024, 8:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 23:59
  • 29.02.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kuljettajantutkinnon vastaanottaja

Haemme nyt Ajovarmalle kuljettajantutkinnon vastaanottajaa Porvooseen.

Kuljettajantutkinnon vastaanottajana pääset edistämään liikenneturvallisuutta varmistamalla, että jokainen ajokortin suorittanut osaa toimia vastuullisena kuljettajana. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva  ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus kehittyä vaikkapa raskaan tai kaksipyöräisten osaajaksi tuo mielekkyyttä sekä vaihtelua päivääsi. Työajat arkisin klo 8-17 välilä, 37,5h/vk. Palkkaus määräytyy autoalan toimihenkilöiden TES:n mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa – kotimaisessa konsernissa sekä kehitysmyönteisen työyhteisön tuen ja kattavat henkilöstöedut, kuten työterveyshuolto, merkittäviä etuja tarjoava sairauskassa, erilaisia alennuksia sekä lounas-, hyvinvointi- ja pyöräetu. Pääset työskentelemään yhteistyöhenkisessä tiimissä, jossa mielipiteesi merkitsee.

Odotamme sinulta

Sinulla on liikenneopettajalupa, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta. Moottoripyörän ja raskaiden luokkien ajo-oikeudet katsotaan eduksi. Jos sinulta puuttuu liikenneopettajan valinnaista tutkinnonvastaanottajan moduuli, niin koulutamme tämän sinulle työsuhteen alkaessa.

Tehtävä sisältää asiakaspalvelua, joten odotamme asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja ajattelua. Sinulle on luontaista työskennellä ihmisten kanssa ja sinulla on halu palvella asiakkaita laadukkaasti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen- ja ruotsinkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mikä A-Katsastus Group Oy?

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut sekä autotarvikkeiden myynnin. A-Katsastus Groupilla on noin 1000 työntekijää yli 170:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com.

Kuulostaa kiinnostavalta! Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, hae viimeistään 29.2.2024! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tutkintoesihenkilö Stefan Lindström, stefan.lindstrom@a-katsastus.fi.

Osaamisalue: