Adecco Finland Oy

Jälkikäsittelijä, Muottituote Group Oy, Rauma

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 14.06.2024, 15:17
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Jälkikäsittelijä, Muottituote Group Oy, Rauma

Jälkikäsittelijä, Muottituote Group Oy, Rauma

TYÖTEHTÄVÄ

Jälkikäsittelijänä työskentelet tuotannon tehtävissä huolehtien tuotteiden laadunvalvonnasta sekä pakkauksesta. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, mutta ajoittain voi olla myös yövuoroa. Työpaikka sijaitsee Rauman keskustan tuntumassa ja kyseessä on kokopäivätyö. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus saada tästä itsellesi myös vakituinen työ.

Jälkikäsittelijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
– tuotteiden laadunvarmistus
– pakkaustehtävät

Jälkikäsittelijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa kesällä 2024.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä perinteikkäässä raumalaisessa yrityksessä. Sinut perehdytetään kattavasti tehtävään. Työsuhteen palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen, mutta otamme huomioon myös aiemman soveltuvan työkokemuksesi. Adeccon työntekijänä saat myös käyttöösi henkilökuntaetuja esimerkiksi liikunnan harrastamiseen sekä ammatilliseen kouluttautumiseen.

– mukava työpaikka ja kattava perehdytys
– Adeccon henkilökuntaedut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti loistava asenne ja reipas työskentelyote. Aiempi kokemus tuotannon tehtävistä, laadunvalvonnasta ja pakkauksesta katsotaan eduksesi. Toivomme hakijalta mahdollisuutta sitoutua pidemmäksikin aikaa tähän työhön.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
– loistava asenne ja reipas työskentelyote
– mahdollisuus työskennellä tarvittaessa myös kolmivuorotyössä
– aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi

YRITYKSESTÄ

Muottituote Group Oy on vuonna 1973 perustettu perheyritys. Yritys osaa arvostaa ammattitaitoisen henkilökuntansa osaamista ja samalla kehittää toimintaansa kohti uusia haasteita uskollisten asiakkaidensa tarjoamien haastavien projektien myötä. Muottituotteen tavoitteena on kehittyä pohjoismaiden johtavaksi valmistajaksi sekä ruiskuvalun että muotinvalmistuksen toimialueella. Nyt mukaan on tullut myös pienten osien painevalu. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.muottituote.fi

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 30.06.2024 mennessä Adeccon nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä Adeccon Jaana Koivumäkeen p. 040-624 9600.

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Jälkikäsittelijä, pakkaus, laadunvarmistus, laadunvalvonta, tuotantotyö, teollisuus, Rauma, Muottituote Group Oy, Adecco

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: