Vireko

Kokki Villa Bredaan, Kauniainen

  • Sijainti Kauniainen
  • Julkaistu 13.09.2024, 7:55
  • Haku päättyy 29.09.2024, 3:00
  • 29.09.2024, 3:00

Kokki Villa Bredaan, Kauniainen

Kiinnostaako merkityksellinen työ? Tule meille kokiksi Villa Bredaan vakituiseen työsuhteeseen. Olet tärkeässä roolissa vastaamassa valmistuskeittiömme ateriapalvelutuotannosta. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Työskentelemme keittiössä vuoden jokainen päivä, n. klo 6.30 –  16.00.Palveluasenne ja laatu ratkaisevatPääset valmistamaan maukasta ruokaa laadukkaista kotimaisista raaka-aineista Virekon omalla reseptiikalla sekä samalla vaikuttamaan asiakkaiden arkeen sekä terveyteen hyvillä ja kattavilla mauilla. Villa Bredan keittiö toimii keskuskeittiönä, jossa valmistamme päivittäin n. 600 ateriaa. Työsi koostuu pääasiassa ruoan valmistamisesta, sen jaosta ja pakkaamisesta mm. oman talon osastoille, asumispalveluiden asiakkaille ja henkilökunnalle. Villa Bredassa toimii oma henkilöstöravintola, jossa käy talon ulkopuolisia ruokailijoita n. 100.Katsomme eduksi

Kokemuksen Aromi 14-tuotannonohjausjärjestelmästä
Kokemuksen suurtalousalan toimintaympäristöstä
Dieettiosaamisen
Tehtävän hoitaminen edellyttää
Soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta
Hyvää suomenkielen taitoa

Hygieniapassia
Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
Jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm:

Tyky-päivät ja ilmainen kahvi/tee töissä
Kattava työterveyshuolto
Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle
Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi.  Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRan työehtosopimusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa:Keittiöpäällikkö Pirjo Saastamoinen, p. 041 732 6228 (arkisin klo:8.00-16.00), pirjo.saastamoinen@vireko.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Vireko

Vireko on 2021 perustettu ateriapalveluyhtiö. Meillä on 12 tuotantokeittiötä ja noin 4000 sote-asiakasta sekä 1200 koulu- ja päiväkotiasiakasta. Valmistamme noin 3,2 miljoonaa lämmintä ateriaa vuodessa. Toimimme tällä hetkellä Vantaan ja Keravan, Päijät-Hämeen sekä Kainuun hyvinvointialueella. Vireko on Attendon tytäryhtiö.