Veikkaus Oy

Junior Legal Counsel

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.06.2024, 12:00
  • Haku päättyy 21.07.2024, 23:59
  • 21.07.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Junior Legal Counsel

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.     

Junior Legal Counsel

Haemme nyt joukkoomme Junior Legal Counselia, joka työskentelee osana Veikkauksen laki, compliance ja turvallisuus -toiminnossa sijaitsevaa lakiyksikköä. Toimintoomme kuuluu noin 40 timanttista asiantuntijaa, jotka toimivat erilaisten juridisten, riskienhallinta-, turvallisuus- ja compliance -asioiden parissa. 

Pääset työskentelemään läheisessä ja dynaamisessa yhteistyössä liiketoiminnan, tukitoimintojen ja toimintomme muiden asiantuntijoiden kanssa. Juristitiimimme työskentelee monipuolisten ja haastavien kysymysten parissa johtuen Veikkauksen laajasta kotimaan liiketoiminnasta, kansainvälisestä B2B -liiketoiminnastamme ja monipuolisesta fyysisen ja digitaalisen kanavan pelitarjonnasta. Juristina pääset tekemään monenlaisia mielenkiintoisia ja innostavia juristin tehtäviä. Pääset myös työskentelemään yhteistyössä kansainvälisen ja kotimaan liiketoimintamme kanssa, johtuen mm.  tulevaan kotimaan monilupamarkkinaan valmistautumisesta ja kansainvälisen liiketoimintamme laajentumisesta.  

Olet etsimämme juristi, mikäli sinulla on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto ja kahden vuoden kokemus asianajotoimistosta, ja/tai kansainvälisen teknologialiiketoiminnan parissa. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja kokemusta liittyen mm. osakeyhtiölakiin, corporate governanceen, pakoteasioihin, due diligence -taustaselvitysasioihin ja tavaramerkki- ja domainnimi -asioihin. 

Menestyäksesi juristin tehtävässä tarvitset liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta ja vahvaa yhteistyökykyä. Osaat viestiä ymmärrettävästi eri sidosryhmien kanssa. Sekä kirjalliset että suulliset viestintätaitosi ovat erinomaiset suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on etu.  

Junior Legal Counselin tehtäviin kuuluu muun muassa:  

  • Yleinen juridinen neuvonanto. 

  • Osakeyhtiöoikeudelliset ja sopimusoikeudelliset asiat. 

  • Tavaramerkki- ja verkko-osoiteasioissa avustaminen. Muukin IPR-tietämys katsotaan eduksi. 

  • Pakote- ja due diligence -asioissa avustaminen etc.

Veikkauksella sinulla on mahdollisuus kehittyä yhdessä osaavan ja kokeneen tiimin kanssa, jossa on sparraileva ja kannustava ilmapiiri. Pyrimme tukemaan liiketoimintaa innovatiivisesti, dynaamisesti ja ratkaisukeskeisesti, mahdollistaen Veikkauksen muutosmatkaa.  

Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Fyysinen työskentelypisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, mutta meillä on joustava hybridityön malli käytössä, jolloin saamme molemmista työskentelytavoista parhaat puolet irti. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää täältä

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöämme! Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.7.2024. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja Hanna Kyrki (hanna.kyrki@veikkaus.fi). 

Tehtävään valittavalta henkilöltä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.