Vantaan kaupunki

Erityisluokanopettaja, autististen ja kehitysvammaisten opetus, Ylästön koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 20.03.2024, 12:00
  • Suljettu 03.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityisluokanopettaja, autististen ja kehitysvammaisten opetus, Ylästön koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Ylästön koulu

Ollaksentie 29B, 01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 – 

 

Hei, erityisluokanopettaja! Haluatko työskennellä koulussa, jossa henkilöstö on päättänyt tukea toisiaan ja tehdä yhdessä? Meidän vammaisopetuksen tiimissämme on vankkaa ammattitaitoa ja vakinaista henkilökuntaa oppilashoitajina sekä avustajina. Odotamme sinua Ylästön koulussa ja olemme valmiita auttamaan sinut alkuun, tukemaan kaikissa käänteissä ja tekemään kanssasi yhdessä siten, että opettajan työ ei olisi yksinpuurtamista.

Ylästön koulussa työskentelee noin 85 koulun kehittämiseen sitoutunutta opettajaa ja avustajaa. Vammaisopetuksen ryhmiä on kolme.  Olemme rakentaneet uudehkon yhtenäiskoulumme yhteistyöllä ja hyvällä keskinäisellä vuorovaikutuksella. Oletamme, että olet samanhenkinen.

Autististen ja vammaisten opettamisessa vaaditaan monipuolisia opettamisen ja eriyttämisen taitoja sekä motivaatiota tiimityötä kohtaan. Kuuden oppilaan TOI-ryhmä odottaa opettajaa, joka on valmis ohjaamaan heitä arkokkaaseen elämään ja tärkeisiin elämisen taitoihin, kukin omalla tasollaan.  Hyvät vuorovaikutustaidot ovat valttia, kun oppilaiden opintoja järjestetään yhteistyössä toisten tiimiläisten kanssa. 

Ylästön koulu on noin 880 oppilaan yhtenäiskoulu, jossa alueen oppilaat opiskelevat ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan, joten kutsumme itseämme kyläkouluksi. Tavallisen yhtenäiskoulutoiminnan lisäksi Ylästössä on musiikkiluokkatoimintaa kolmannesta yhdeksänteen vuosiluokkaan ja yläasteikäisten  oppilaiden vammaisopetusta. Luonnonläheisyys ja kaunis pientaloalue tarjoavat paljon mahdollisuuksia myös ulkona oppimiseen ja monipuoliseen liikkumiseen. 

Motto ”Yhdessä Ylästön koulussa” kannattaa tulla kokemaan paikan päälle.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.  

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

 

Yhteystiedot:

Rehtori

Ollila Satu

0405212754

satu.ollila@vantaa.fi

 

Tavoitettavissa arkisin, virka-aikaan

Virka-apulaisrehtori Essi Mellin, essi.mellin@vantaa.fi, 0503124479, arkisin virka-aikaan

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: