Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Perheohjaaja, neuvolan perheohjaus

  • Sijainti Vanda
  • Julkaistu 25.07.2024, 13:00
  • Suljettu 08.08.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Perheohjaaja, neuvolan perheohjaus

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö
Naalipolku 6, 01450 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Oletko henkilö, jolle lapsiperheiden hyvinvointi ja sen tukeminen ovat tärkeitä asioita? Haluatko tehdä työtä itsenäisellä työotteella kuitenkaan unohtamatta tiimi- ja työparityön merkitystä?  

Etsimme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle neuvolan perheohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.9.2024 alkaen. Rekrytoitavan perheohjaajan pääasillinen työalue sijoittuu Korson ja Hakunilan neuvoloiden alueille. Hyödynnämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti eri toimitiloja ja työskentely-ympäristöjä koko Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. 

Neuvolan perheohjaus on sosiaalihuollon varhaisen tuen ohjausta, neuvontaa ja tukea vauvaa odottaville asiakkaille sekä alle kouluikäisten lasten perheille. Neuvolan perheohjaus tapahtuu joustavasti asiakkaan arjen ympäristöissä jalkautumalla mm. asiakkaan kotiin. Työ on suunnitelmallista ja lyhytkestoista varhaisen tuen työtä. Työ pitää sisällään muun muassa asiakasperheiden yksilöllisiä tapaamisia, erilaisten ryhmien vetämistä sekä monipuolista verkostotyötä. Neuvolan perheohjaaja suunnittelee itse työaikansa klo 7.00-22.00 aikavälille, sitoutuen asiakaslähtöisesti ja asiakastarpeen mukaisesti kahteen iltatyönpäivään viikossa. Käytössämme on Apotti-asiakastietojärjestelmä ja kirjaamme asiakasta osallistaen. 

Jos vahvuuksiasi ovat hyvät vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen asennoituminen, kohtaamisen rohkeus sekä ymmärrys ihmisten erilaisista elämäntilanteista, olet ehkä tiimimme uusin vahvistus! Neuvolan perheohjaajalta edellytetään kykyä itsenäiseen työotteeseen sekä sujuvaan ja kunnioittavaan tiimityöhön. Neuvolan perheohjaajalla tulee olla riittävä ymmärrys lapsen kehitykseen ja kasvuun vaikuttavista asioista, mentalisaatiosta, varhaisen vuorovaikutuksesta merkityksestä sekä toiveikasta asiakastyön asennetta.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi sosiaalihuoltolain tuntemuksen, dokumentointi- ja kirjaamisosaamisen sekä kokemuksen lapsiperheiden kanssa tehtävästä työstä sekä ryhmänohjaustaidoista. 

Tarjoamme sinulle kannustavan, helposti lähestyttävän, keskustelevan ja rennon työyhteisön, johon olet lämpimästi tervetullut. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja palkitsevaa sekä sisältää myös työn kehittämistä. Lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen ja lisäksi pääset hyödyntämään laaja-alaisesti osaamistasi. Työskentelyäsi tukevat selkeät rakenteet, oma tiimi ja lähijohtaja, säännöllinen työnohjaus ja case -reflektiot, konsultaatiot  sekä koulutukset. 

Neuvolan perheohjauksen tiimin terveiset hakijoille: ”Olet tervetullut lämminhenkiseen tiimimme. Meillä saat olla oma itsesi, arvostamme jokaisen osaamista ja panosta. Opastamme, autamme ja olemme toistemme tukena, et jää yksin. Työ on antoisaa ja monipuolista, sinua kuullaan. Tätä työtä tehdään suurella sydämellä.”

Neuvolan perheohjaus sijoittuu Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikköön. Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö tuottaa ja koordinoi laajasti varhaisen tuen ja sosiaalihuoltolain mukaisia kotiin vietäviä palveluita. Palveluita tuotetaan sekä omana että ostopalveluna. Yksikössä työskentelee noin 70 työntekijää eri tehtävissä. Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö on osa Lapsiperheiden sosiaalityön tehtäväaluetta.  

Tulemme järjestemään ryhmähaastattelun ma 12.8.2024 klo 14.30- 15.30 Keravalla. Ryhmähaastattelusta valitaan 2 hakijaa yksilöhaastatteluun, ne pidetään ti 20.8.24 erikseen sovittuna aikana Teamsin kautta.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 02.09.2024
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55)
Tehtäväkohtainen palkka: 2904,79 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Perhetyön lähijohtaja Susanna Vinkki
040 612 0401
susanna.vinkki@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: