StaffPoint Oy

Ravintolapäällikkö, Kino Tapiola, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 18.09.2024, 10:47
  • Haku päättyy 29.09.2024, 0:00
  • 29.09.2024, 0:00

Ravintolapäällikkö, Kino Tapiola, Espoo

Kiinnostaako sinua työskentely kulttuurin ja moninaisten tapahtumien keskellä? Omaatko yrittäjämäisen itseohjautuvan asenteen ja onko ravintolatoiminnan kehittäminen lähellä sydäntäsi?

Haemme asiakkaallemme Kino Tapiolalle RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Kinobaarin ja kahvilan toiminnasta ja etenkin sen potentiaalin kasvattamisesta. Pääset suunnittelemaan muuan muassa ruoka- ja juomatuotevalikoimaa, markkinointia, yksityistilaisuuksia sekä tulevia tapahtumia.

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista 1950-luvun arkkitehtuuriltaan kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä, pieteetillä remontoiduista vanhan ajan elokuvateattereista. Kino Tapiola toimii myös viihtyisänä viinibaarina ja kesäterassina, ja kesäkuussa valmistuneen penkkiremontin myötä myös elokuvasali on nyt ravintolatila. Teatteri kuuluu arvostettuun Europa Cinemas -verkostoon[,](https://www.europa-cinemas.org/) joka tukee eurooppalaista elokuvakulttuuria ja sen näkyvyyttä – teatterin ohjelmistoon valitaankin vain ensi-iltaelokuvien parhaimmisto, eurooppalaista ja kotimaista tarjontaa painottaen.

Työ on kokoaikainen ja työajat vaihtelevat yksityistilaisuuksien ja elokuvanäytöksien mukaan. Yleisönäytöksiä on keskiviikosta sunnuntaihin, jolloin työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 12–22 välille.

Baarin toiminnasta pääset vastaamaan omatoimisesti, apunasi jokapäiväisessä työskentelyssä on oma pieni ja tehokas tiimisi. Työllistyt Teatteripäällikön alaisuuteen, joka tukee sinua työtehtävän kaikissa vaiheissa tarpeen mukaan.

Toivomme sinulta minimissään kahden vuoden aikaisempaa esihenkilökokemusta ravintola-alalla. Tilaus- ja kokousravintolakokemus katsotaan eduksi. Teknisestä osaamisesta on hyötyä mutta elokuvateatterilaitteistoon saat täydellisen koulutuksen.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä yhdistämään ravintola- ja kulttuuriala toisiinsa työn muodossa. Tässä työssä saat vapauden suunnitella ja ideoida upeita kokonaisuuksia, sekä pääset jättämään kädenjälkesi uniikkiin ympäristöön haluamallasi tavalla.

Tarjoamme sinulle hienot puitteet työntekoon historiallisessa rakennuksessa, työterveyshuollon ja mahdollisuuden elokuvateatterin omaan käyttöön.

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

StaffPoint Oy

StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa.

Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.

Sähköposti: satu.lehtikallio@staffpoint.fi

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto:
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

StaffPoint Oy

StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa.

Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.