Sininauha Oy

Tiimiesihenkilö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.03.2023, 0:00
  • Haku päättyy 02.04.3023, 22:59
  • 02.04.3023, 22:59

Tiimiesihenkilö

Tiimiesihenkilö, Sininauha Oy, Helsinki

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille Pessin asumisyksikköön TIIMIESIHENKILÖN määräaikaiseen tehtävään jo tänään! Haemme toista esihenkilöä kasvavaan tiimiin toisen esihenkilön työpariksi. Määräaikaisuus perustuu tehtävän jalkauttamisen pilotointiin ja pilotin onnistumisen pohjalta jatkoa voi olla luvassa. Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Koordinoit arjen asiakastyötä, olet mukana asiakkaiden osallisuuden lisäämisessä sekä toimit lähiesihenkilönä tiimin henkilöstölle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikönpäällikön kanssa. Kehität yhdessä työryhmän ja henkilöstön kanssa yksikön toimintaa asukkaiden tarpeita parhaiten vastaavaksi ja huolehdit palvelusopimuksen toteutumisesta.

Tehtävä pitää sisällään myös hallinnollisia tehtäviä. Esihenkilönä vastaat muun muassa työvuorojen suunnittelusta ja työehtosopimuksen säännösten noudattamisesta. Vastuullesi kuuluu myös osallistua uusien työntekijöiden rekrytointiin ja perehdytykseen yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa.
Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja). Arvostamme aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Työyhteisön, joka kokee työnsä merkitykselliseksi
– Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
– Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
– Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
– Pääosin arkityö
– Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tehtävässä sovelletaan sopimuspalkkaa. Toivomme sinun aloittavan 10.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen ajalle 10.4-31.12.2023.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen lomake tästä: https://link.webropol.com/s/Pessitiimari. Tehtävästä lisätietoa antaa yksikönpäällikkö Johanna Helander, hänet tavoitat sähköpostilla johanna.helander@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040 357 8937. Tehtävään voit hakea 2.4.2023 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!

Palkkaus:Sopimuspalkka
Työ alkaa:10.04.2023, Tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Määräaikainen 31.12.2023 asti
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Johanna Helander, 040 3578 937, johanna.helander@sininauhakoti.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: