RTK-Palvelu Oy

Tekniikkaa taitava Työnjohtaja Satakuntaan

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 05.02.2024, 9:00
  • Suljettu 29.02.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekniikkaa taitava Työnjohtaja Satakuntaan

 

Oletko valmis astumaan työnjohtajan rooliin dynaamisessa kiinteistöhuollon toimialan ympäristössä? Tunnistatko itsestäsi ammattimaista intohimoa monipuoliseen tehtäväkenttään ja olet valmis viemään sähköasentajien esihenkilönä tiimimme uudelle tasolle?

Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista PALVELUESIHENKILÖÄ tekniseen yksikköömme. 

Tehtävänkuvaus ja odotukset

Haemme motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimipelaaja, joka omaa hyviä tietoteknisiä taitoja, suunnitelmallista työtapaa, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluosaamista.

Tehtävä sisältää monipuolisesti sähkö-teleasennuksia ja huoltotöitä asiakkaiden kiinteistöissä, teollisuudessa ja laitetiloissa, joten odotamme sinulta aktiivista otetta työhön sekä kykyä ratkoa teknisiä haasteita. Työnkuva sisältää myös työnjohdollisia vastuita ja itseohjautuvassa esihenkilöroolissa vastaat osaltasi myös henkilöstön johtamisesta ja työntekijöiden motivoimisesta osana päivittäistä tekemistä. 

Edellytykset

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja näyttöjä kiinteistöjen sähköasennuksista, operaattoreiden laitetilatöistä tai muista vastaavista tehtävistä. Olet tottunut ohjaamaan tiimiäsi kohti huippusuorituksia ja organisoimaan tehtäviä tehokkaasti.

Sinulla on koulutuksen tuomaa osaamista sähkötekniikan alalta (olet sähköteknikko tai -insinööri sähköpätevyydeltäsi vähintään S2). Tämä tuo merkittävää lisäarvoa tehtävään, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi monin tavoin.

Olet joukkuehenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, suomen kielen taito on tehtävässä välttämätöntä. Kykysi ylläpitää ja vahvistaa asiakassuhteita on tärkeää menestymisellemme.

Tarjoamme

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.

Arvostamme työtäsi ja palkitsemme sen asianmukaisesti. RTK-Palvelun työntekijänä saat lisäksi käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut sekä muita etuisuuksia.

Työskentelyalueesi on pääasiassa Satakunta sekä satunnaisesti Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Voit työskennellä joustavasti myös etänä tai liikkuen eri kohteissa – toiveistasi ja tehtävistäsi riippuen.

Tarjolla on vastuullinen ja merkityksellisen rooli, jossa pääset kehittämään toimintaamme, toteuttamaan itseäsi ja tuomaan omat taitosi joukkoomme.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Täytäthän hakemuksen 28.2 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 12.00–15.00 tekninen päällikkö Tomi Salonen numerosta: 044 765 7945 (14.2.2024 asti) ja sähköpostitse tomi.salonen@rtkpalvelu.fi koko hakuajan.

Hae nyt tai vinkkaa kaverillesi, toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.