RTK-Palvelu Oy

Kohdevastaava Tervakoskelle

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 10.01.2024, 14:00
  • Suljettu 16.02.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kohdevastaava Tervakoskelle

Vahvistamme nyt Hämeen yksikköämme ja etsimme siivoustyöhön osallistuvaa KOHDEVASTAAVAA tehdasympäristöön.

Haluatko tehdä työtä ammattitaitoisessa porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki? Oletko siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa tehtävässä ja omaa hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot? Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti!

Mitä tarjoamme

Tilaisuutta päästä työskentelemään mielenkiintoisessa asiakaskohteessa, joka tehdasympäristöineen tarjoaa monipuolisia palvelun laadun varmistavia työtehtäviä niin tuotantotiloista toimistoon kuin majoituksista laboratorioon. Tässä tehtävässä saat taatusti vaihtelua työpäiviisi.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja pääset suunnittelemaan omaa työaikaasi joustavasti. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii monipuolisesta työstä, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Tukenasi on ammattitaitoiset ja avuliaat työkaverit. 

Mitä odotamme

Vastuullesi kuuluu asiakaskohteen vastaavana toimiminen. Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa siivouspalveluiden sujuvuudesta ja operatiivisesta suunnittelusta. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi, kommunikoithan selkeästi suomen ja englannin kielellä. 

Alan koulutus ja soveltuva ammattitutkinto katsotaan eduksesi, mutta tärkeämpää on, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta siivousalasta sekä päivittäisen toiminnan varmistamisesta. Olet motivoiva ja innostava persoona tiimille ja kehität mielelläsi toimintaa yhteistyössä esihenkilösi ja asiakkaan kanssa. 

Työtehtävien suorittamisen edellytyksenä on B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan myös eduksi ja tarvittaessa annamme niihin koulutuksen.

Mitä tarjoamme

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Työturvallisuus on meille kunnia-asia ja koulutamme tehtävään. Teemme työn aina laadukkaasti, joten saat olla ylpeä kädenjäljestäsi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työn lomassa. Vuorot sijoittuvat varhaisesta aamusta myöhäiseen päivävuoroon tarjoten joustavuutta myös muuhun elämään.

Työsuhde ja palkkaus

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on helmi-maaliskuussa. Työaika tehtävissä on kokoaikainen sijoittuen joustavasti klo 05–18 välille. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan, sinun aiempi osaamisesi ja kokemus huomioiden.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävästä saat Palveluesimies Pia Pieniniemeltä (pia.pieniniemi@rtkpalvelu.fi). Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.