RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Sähköasentaja, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.06.2024, 0:00
  • Haku päättyy 11.07.2024, 0:00
  • 11.07.2024, 0:00

Sähköasentaja, Helsinki

Haemme Sähköasentajaa Helsinkiin 

Työtehtävät pitävät sisällään sähkötöitä ja -asennuksia. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy sähköalan koulutus, sähkökaavioiden lukutaitoa ja mielellään myös työkokemusta alalta. Olet motivoitunut, innostunut sekä oppimishaluinen ja hallitset sosiaaliset taidot ja tavat asiakaskontakteissa. Pystyt tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. 

Asennukset sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle, joskin toiminta- alueena on koko Uusimaa. Pääasiallinen työaika on ma-pe klo 8–16. 

Myöskin työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti ja B- ajokortti vaaditaan. 

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Aluksi henkilö työllistyy RTK- Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen siirtyy asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa Toni Lempinen: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi  

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Osaamisalue: ,