RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Leipuri kesäsesonkiin Mikkeliin

  • Sijainti Mäntyharju
  • Julkaistu 25.03.2024, 0:00
  • Suljettu 07.04.2024, 23:59

Leipuri kesäsesonkiin Mikkeliin

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin leipureita kesäsesonkiin.

Työssäsi pääset ilahduttamaan asiakkaita ainutlaatuisilla ja käsinleivotuilla herkuilla, niin aamiaisella, kahvipöydässä kuin lounaallakin. Leipurit työskentelevät kahvilassa sekä kartanoravintolassa. Lähituotetut puhtaat raaka-aineet ja omavaraisuus, ainutlaatuisella estetiikalla ovat asiakasyrityksen kantavia teemoja.

Kanssasi työskentelee ammattitaitoinen tiimi, joka perehdyttää sinut perinneresepteihin ja leivonnan saloihin. Lisäksi pääset käyttämään myös omaa luovuuttasi ja kehittämään uutta.

Yhteistyötä tehdään keittiömestarin, ravintolapäällikön sekä muun henkilökunnan kanssa, jolla halutaan varmistaa yhdessä onnistuminen.

Kyseessä 2-vuorotyö ja työajat pääsääntöisesti ovat: 7-15 ja 12-20. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Odotamme hakijalta leipomoalalle sopivaa koulutustaustaa tai kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Toivomme sinulta intohimoa leipomoalan tehtäviin sekä tiimityötaitoja, mutta kykyä toimia työssäsi myöskin itsenäisesti.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuulle saakka, mahdollisuus kuitenkin räätälöidä sopimus käytettävyytesi mukaan. Tässä on hyvät mahdollisuudet työllistyä myöskin joulusesonkiin!

Työssä noudatetaan MARA puolen työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Tarjolla kesätyö uniikissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö sekä hyvät työskentelytilat.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: