RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kesäkukkamyyjiä kesäsesonkiin – Oulu ja lähialueet

  • Sijainti Kempele
  • Julkaistu 15.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.03.2024, 0:00
  • 07.03.2024, 0:00

Kesäkukkamyyjiä kesäsesonkiin – Oulu ja lähialueet

Kesäkukat kaipaavat myyntihenkisiä kesäkukkamyyjiä kesäsesonkiin!

Etsimme asiakkaallemme myymälöihin kesäsesonkiin kukkamyyjiä Oulun, Raahen, Kempeleen ja Muhoksen alueille. Yritykseltä löytyy yli 12 vuoden kokemus puutarha-alalta taustalta, joten olet hyvissä käsissä. Etsimämme henkilö on myynnillisen asiakaspalveluasenteen omaava ahkera työntekijä, joka tarttuu toimeen säällä kuin säällä. Työskentely tapahtuu ulkomyymälöissä, joten työskentelyolosuhteet voivat olla hyvin vaihtelevat.

Työpäiviesi aikana pääset huolehtimaan laadukkaiden kotimaisten tuotteiden, eli kukkien ja kasvien hyvinvoinnista ja niiden myynnistä. Olet rehellinen ja luotettava henkilö, joka taitaa asiakaspalvelutilanteet. Varmistat myös, että myyntipisteen tilat ovat siistissä kunnossa, jotta asiakkaan on mukava tulla ostamaan juuri hänelle sopivimmat pihamaan tai kodin piristykset.

Työt sijoittuvat kesäkaudeksi, eli toukokuusta heinäkuun alkuun. Työvuorosi sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 10–18 sekä lauantaisin klo 10–16 välille. Työskentelypisteen mukaan kellonajat voivat hieman vaihdella ja työtä voi olla myös sunnuntaisin. Tehtävän palkkauksen pohjana on kaupan alan TES. 

Työ ei edellytä alan koulutusta – riittää, että sinulta löytyy positiivista asennetta ja intoa viettää kesä kukkien, kasvien ja ihmisten ympäröimänä! Asiakasyritys järjestää noin päivän mittaisen myyntiperehdytyksen, joka antaa hyvän lisän myyntiin ja tuotetuntemukseen.

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Lisäksi ajokortti ja auto sekä aiempi kassakokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Innostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi pian oheisen hakulinkin kautta, kerro hakemuksessa mikä työskentelyalue sopisi sinulle parhaiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Sari Lehtinen p. 044–7978718 / sari.lehtinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,