Rastor-instituutti

HR-asiantuntija F.E.C, useita paikkakuntia

  • Sijainti Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi, Etelä-Savo
  • Julkaistu 26.01.2024, 11:28
  • Suljettu 18.02.2024, 23:59

HR-asiantuntija F.E.C, useita paikkakuntia

Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Keski-Suomi

Kaipaatko työllistymisen tueksi syvällisempää osaamista henkilöstötyön eri osa-alueista? Onko tavoitteenasi työpaikka HR-tehtävissä? HR-asiantuntija F.E.C -koulutuksessa syvennät henkilöstötyön osaamistasi Rastor-instituutin korkeatasoisessa koulutuksessa työskennellen samaan aikaan yhteistyöorganisaatiossa HR-tehtävissä. Halutessasi voit suorittaa HR-asiantuntijan sertifikaatin koulutuksen aikana*.

Korkeatasoisella koulutuksella HR-asiantuntijaksi

Koulutus tarjoaa hienon mahdollisuuden kasvaa HR-tehtäviin ja kehittyä HR-ammattilaisena. Koulutuspäivien aikana saat teoriatiedon ja kuulet uusimmista HR-työn käytännöistä ja trendeistä, joita peilaat ja sovellat yhteistyöorganisaatiossasi.

F.E.C-koulutuksen tavoitteena on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päätyttyä. Hakijoille pyritään löytämään osaamiseen ja tavoitteisiin sopiva yhteistyöorganisaatio ja työtehtävä. Työkokemuksestasi ja tavoitteistasi riippuen voit päästä koulutuksen avulla esim. HR-assistentin, -koordinaattorin, -asiantuntijan tai -päällikön tehtäviin.

Kuka voi hakea koulutukseen?

HR-asiantuntija F.E.C. -koulutus on suunnattu Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille, (esim. lomautetuille tai jos määräaikainen työsuhde on päättymässä ennen koulutuksen alkua). Koulutus sopii ammatillisen tai korkeakoulutuksen suorittaneille (AMK/yliopisto), HR-tehtävissä jo toimineille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa osaamistaan sekä alanvaihtajille, joilla on soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi henkilöstötyön tai liiketalouden tehtävistä. Koulutus sopii myös avustaviin HR-tehtäviin haluaville henkilöille sekä vastavalmistuneille, joiden aikaisempiin opintoihin sisältyy henkilöstöjohtamisen kokonaisuuksia.

Soveltuvan taustaosaamisen lisäksi tärkeää on motivaatio kehittää omaa osaamista ja toimia HR-tehtävissä. Kielitaitoedellytyksenä on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Hakijalla tulee olla hyvä tietotekninen perusosaaminen.

Hae välittömästi tai viimeistään 18.2.2024

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus oman alueesi TE-palveluiden sivuilla. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.

Hae koulutukseen Etelä-Savon TE-palveluiden sivuilla (koulutusnro 718316)
Hae koulutukseen Pohjois-Savon TE-palveluiden sivuilla (koulutusnro 718303)
Hae koulutukseen Pohjois-Karjalan TE-palveluiden sivuilla (koulutusnro 718381)
Hae koulutukseen Keski-Suomen TE-palveluiden sivuilla (koulutusnro 718345)

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään. Täyttämällä osaamisprofiilin autat meitä etsimään juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kerromme sinulle henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.

Koulutuksen aikataulu ja toteutus

Koulutuksen kesto on kuusi kuukautta ja se toteutetaan monimuoto-opetuksena. Koulutuksen laajuus on 20 koulutuspäivää sisältäen 17 verkossa toteutettavaa koulutuspäivää (Zoom) ja kolme päivää itsenäistä verkko-opiskelua ja tehtäviä. Koulutus sisältää 100 päivää työssäoppimista yhteistyöorganisaatiossa.

Koulutuksessa voi aloittaa aikavälillä 4.3.–15.4.2024. Koulutuspäivät alkavat huhtikuussa 2024. Koulutus sisältää viisi päivää lomaa 15.–19.7.2024.

*HR-asiantuntijan sertifikaatti on Rastor-instituutin oma koulutusohjelma, jonka voit halutessasi suorittaa F.E.C-koulutusohjelman yhteydessä. Sertifikaatin saat osallistumalla F.E.C-koulutuksen koulutuspäiville, tekemällä vaaditut erilliset tehtävät ja osallistumalla lopussa ryhmäkeskusteluun. HR-asiantuntijan sertifikaatista saat erillisen todistuksen.

Rastor-instituutti

Osaamisalue: