Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Palvelukoordinaattori: omais- ja perhehoidon keskus Onneli, Joensuu (id9017)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 30.08.2024, 9:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palvelukoordinaattori: omais- ja perhehoidon keskus Onneli, Joensuu (id9017)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 15.9.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Palvelukoordinaattoria

omais- ja perhehoitokeskus Onneliin

 
 

Tässä hakemuksessa käytetään anonyymia eli nimetöntä rekrytointia. Haluamme turvata aidosti kaikille tasa-arvoisen kohtelun rekrytoinnissa. Valinta haastatteluihin tehdään koulutuksen, osaamisen sekä työkokemuksen perusteella. Täytä kaikki järjestelmän kysymät tiedot. Jätä avoimesta tekstikentästä pois kaikki tiedot, mistä sinut voi tunnistaa. Esihenkilö näkee cv:n vasta haastatteluvalinnan jälkeen. Katso tarkempi ohjeistus tästä linkistä: ohje

Tehtävänkuvaus

Haemme omais- ja perhehoitokeskus Onneliin palvelukoordinaattoria. Onneliin on keskitetty kaikenikäisten omaishoidon tuen ja ikääntyvien perhehoidon palveluja, kuten esimerkiksi toimeksiantosopimusten ja palkkioiden maksuun liittyviä tehtäviä sekä asiakaspäätöksiä. 

Palvelukoordinaattorin tehtäviin kuuluu omais- ja perhehoidon keskuksen palvelujen kehittäminen yhteistyössä johdon kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu kiertävän perhehoidon koordinointi ja asiakastyöhön osallistuminen. Palvelukoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä omais- ja perhehoitokeskuksen henkilöstön, asiakas- ja sosiaaliohjauksen sekä gerontologisen sosiaalityön kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää sosiaalihuollon palveluprosessin sekä omais- ja perhehoidon palvelujen tuntemusta sekä Siun soten strategiaan ja palvelua koskevaan lainsäädäntöön perehtymistä.

Aloittaminen virassa on mahdollisimman pian.

Työyhteisön esittely

Onnelissa toimii omais- ja perhehoidon keskitetty puhelinpalvelu omaishoitajien, perhehoitajien, ammattilaisten ja asiakkaiden neuvonnan ja ohjauksen välineenä.  Onneli tekee tiivistä yhteistyötä asiakas- ja sosiaaliohjaajien sekä  gerontologisen sosiaalityöntekijöiden kanssa. Yhteistyöverkostot ovat toimialuerajat ylittävää.  

Työpaikan sijainti: Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Kelpoisuusehdot

Palvelukoordinaattorilta odotamme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistusta tai lupaa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3167,94 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävien aloituksesta ja kestosta neuvottelemme mielellämme hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023) valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Virassa on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Riitta Gröhn, puh. 013 330 7117 tai riitta.a.grohn@siunsote.fi

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 30.8.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: