Nice-business Consulting Oy

YLLÄPITÄJÄÄ KILPAILUTUKSEEN JULKISHALLINNON ASIAKKAALLE

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 02.09.2024, 11:00
  • Suljettu 11.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

YLLÄPITÄJÄÄ KILPAILUTUKSEEN JULKISHALLINNON ASIAKKAALLE

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on ict-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme näköalapaikan ict-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi/

Etsimme ylläpitäjää ehdolle julkishallinnon asiakkaalle mielenkiintoiseen analytiikan ja raportointi-alueen kilpailutukseen.  

Tehtävä koostuu useista kehitysprojekteista ja niihin liittyvästä ylläpidosta. Kyseessä ei ole yksittäinen tietojärjestelmä vaan kokoelma palveluita, joiden avulla tuetaan tiedolla johtamista.

Minimivaatimuksena on:

  • Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
  • Kokemusta ylläpitäjänä toimimisesta asiakasprojekteissa vähintään 100 htp:ä.

Lisää laatupisteitä saat, jos omaat kokemusta: 

  • Power BI raportointiratkaisun kehityksestä tai ylläpidon tuesta sekä tiedonsiirtoputken (ETL) vaiheen tukemisesta ja vian selvittelystä

Kertynyt kokemus huomioidaan vain asiakashankkeista 1.1.2020 jälkeen.  

Työ tehdään pääsääntöisesti etänä, mutta joskus voidaan käydä myös asiakkaan tiloissa. 

Mikäli vaatimukset täyttyvät kohdallasi ja olet kiinnostunut tästä, niin olethan pikaisesti yhteydessä jättämällä yhteystiedot, tuntihintapyynnön ja CV:n järjestelmäämme. Haku sulkeutuu, kun hyvä ehdokas on löytynyt, jonka asiakas tähän valitsee. Viimeistään kuitenkin 11.9.2024. 

Varmistathan, että CV:stä löytyy kuvaukset ja tiedot vaatimusten mukaisista kokemuksista sekä tiedot projekteista, joissa ko. osaaminen on kertynyt. 

Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Turjanmäki, ari.turjanmaki@fujitsu.com, 040-5853104. 

Käythän tutustumassa meihin myös websivuillamme www.nico.fi

Osaamisalue:

Nice-business Consulting Oy

Haluatko olla oman elämäsi toimitusjohtaja ja vaikuttaa itse siihen miten paljon ja milloin teet töitä? Ilman muuta haluat saada osaamisestasi myös parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn. Näin mekin Nicossa ajattelemme ja haluamme auttaa sinua unelmiesi toteutumisessa.