Mäntsälän kunta

Nuoriso-ohjaaja (2)

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 13.07.2024, 9:00
  • Suljettu 09.08.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Nuoriso-ohjaaja (2)

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän innostavassa nuorisopalveluiden työyhteisössä ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta tarjoaa nuorille monipuolista vapaa-ajan toimintaa, harrastuksia, tietoa, neuvontaa ja tukea sekä edistää nuorten osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Tule tiimiimme kehittämään Mäntsälästä parhaan arjen paikkakuntaa nuorille.

Mäntsälän nuorisopalveluihin haetaan kahta (2) nuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 26.8.2024-26.8.2026. Molemmat tehtävät ovat 50 %:lla työajalla.

Mäntsälän kunnan strategia ja hyvinvointisuunnitelma viitoittavat tavoitteet työllemme vapaa-aikapalveluissa. Toiminta-ajatuksemme on kuntalaisten hyvinvoinnin ja yhteisön elinvoimaisuuden edistäminen.

Tule työskentelemään osaksi nuorisotyön tiimiä! Nuorisotyön kohderyhmänä ovat alle 18-vuotiaat nuoret ja työskentely on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Työn keskiössä on nuorisotilatyöskentely sekä yhteistyö koulujen kanssa Mäntsälän kunnassa. Nuorisotyötä teemme pääsääntöisesti nuorisotila Moniksella, joka tarjoaa puitteet eri-ikäisten nuorten kohtaamiseen. Nuorisotyössä tehdään tiivistä yhteistyötä niin vapaa-aikapalveluiden sisällä kuin koulujen kanssa. 

Toivomme että sinulta löytyy sopiva koulutus (esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, yhteisöpedagogi, sosionomi). Arvostamme nuorisoalalta saatua työkokemusta. 

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja nuorten, työyhteisön ja verkoston kanssa toimimiseen, kasvatuksellista ja ammatillista työotetta sekä ratkaisukeskeistä näkökulmaa.

Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta osaat toimia myös itsenäisesti. 

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Tule tekemään kanssamme Mäntsälästä parhaan arjen paikkakuntaa.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 9.8.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: https://www.mantsala.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyollisyyspalvelut/avoimet-tyopaikat/. Liitä hakemukseen mukaan hakukirje ja ansioluettelosi. 

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävien täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: Vapaa-aikapalveluiden vastaava Eveliina Järvinen 040 314 6726 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi           

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi