Mäntsälän kunta

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 15.07.2024, 9:00
  • Suljettu 05.08.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän varhaiskasvatuksessa painopisteinä ovat lasten osallisuuden tukeminen, liikkumisen lisääminen ja digitaalisten taitojen opettelu. Ketterät kokeilut mahdollistavat toiminnan joustavan kehittämisen. Mäntsälän varhaiskasvatuksessa työskentelet osana kuuden päiväkodin johtajan päiväkotikokonaisuutta, noin 800 lapsen varhaiskasvatuksessa.

Tervetuloa joukkoomme, sinä varhaiskasvatuksen ja osallisuuden ammattilainen. Etsimme joukkoomme konsultoivaa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (kveo) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ edellyttää oman auton käyttöä, sillä kotiyksiköstä ajetaan toisiin yksiköihin, matkakulut maksetaan.

Kveo toimii työn alkaessa kahden päiväkodin johtajan työparina, alueeseen kuuluu noin 240 lasta. Työ on konsultatiivista, mutta myös vahvasti kasvattajien rinnalla kulkevaa. Nopea tarpeisiin vastaaminen, mallintaminen ja yhteisopettajuus sekä osaamisen jakaminen mahdollistavat entistä osaavamman työyhteisön luomisen lapsen tuen tarpeisiin vastaamisessa. Kveona kuulut paitsi kveojen omaan tiimiin, myös kuntamme varhaiserityiskasvatuksen ryhmään. Ryhmän tehtävänä on kehittää ja linjata varhaiserityiskasvatuksen toimintatapoja ja malleja sekä jalkauttaa niitä kentälle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 30§ mukaan. Konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuusvaatimuksena on erilliset erityisopettajan opinnot sekä vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty em. opinnoilla. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3300,82 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa lisää aiemman työkokemuksen perusteella. 

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille. 

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002) ja pyydettäessä todistus terveydentilastaan. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55) ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja antaa 22.7.-26.7.2024 varhaiskasvatuksen asiantuntija Tiina Korhonen, puh. 040 3145 084 ja 29.7.2024 alkaen varhaiskasvatuspäällikkö Karoliina Purola, puh. 040 314 5088 tai lapsen hyvinvoinnin ja tuen asiantuntija Anne Riihinen, puh. 040 314 5225 sp. etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen, vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää. 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi