LAURA Rekrytointi Oy

Senior Marketing Specialist

 • Sijainti Helsinki
 • Julkaistu 08.02.2024, 14:00
 • Suljettu 05.03.2024, 0:42
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Senior Marketing Specialist

Etsimme nyt sinua markkinoinnin ammattilainen, joka haluat saattaa osaajat ja työpaikat yhteen

Palvelemme rekrytoijia tavoittamaan osaajia Laura rekrytointimarkkinoinnin ja Suomen suurimman Laura Osaajapankin avulla. Palvelussa on jo pian 300 000 osaajaa. Olemme suositun suomalaisen Laura Rekrytointijärjestelmän (SaaS-palvelu) toimittaja ja kehittäjä. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 50 000 rekrytoinnissa. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt. 

Senior Marketing Specialist

Senior Marketing Specialistina vastaat työnhakijoille ja osaajille suunnatusta markkinoinnista tehden tiivistä yhteistyötä markkinointipäällikön sekä tuotepäälliköiden kanssa.

Tehtäväsi

 1. Sisällöntuotanto: Tuotat monipuolista ja kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä mm. someen, uutiskirjeisiin sekä sivustolle suomeksi ja englanniksi. Huolehdit sisältöjen hakukoneoptimoinnista ja seuraat niiden menestymistä.
 2. Kampanjoiden suunnittelu & toteutus: Vastaat erilaisten brändin mukaisten kampanjoiden ideoinnista ja suunnittelusta (esim. mainosviestit, -materiaalit, kohderyhmäsuunnittelu) sekä huolehdit niiden toteutuksesta joko itsenäisesti tai kumppanimme kanssa. Raportoit tuloksista ja ehdotat parannuksia.
 3. Brändin tunnetuksi tekeminen: Huolehdit brändistrategian toteutumisesta ja varmistat, että markkinointitoimenpiteet tukevat yhtenäistä brändikokemusta. Ideoit myös uusia keinoja tuoda brändiämme esiin.
 4. Kehittäminen ja suunnittelu: Kehität ja suunnittelet markkinointitoimenpiteitä innovatiivisesti kokeillen ja tuloksia analysoiden.
 5. Tapahtumat ja yhteistyöt: Osallistut b2c-tapahtumiin (esim. webinaarit ja messut) ja vastaat tapahtumaan liittyvästä suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennat ja ylläpidät suhteita myös muiden sidosryhmien kanssa, kuten kumppanit ja asiakkaat.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimme tiimiimme kokenutta ja idearikasta markkinoinnin ammattilaista, jonka koulutus ja kokemus puhuvat puolestaan. Oletko sinä se, jolla on relevantti yliopisto- tai korkeakoulututkinto ja vähintään viisi vuotta työkokemusta markkinoinnin parista valmistumisen jälkeen? Toivomme, että olet itsenäinen tekijä, joka ei pelkää ottaa ohjia käsiinsä. Me arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä kommunikoida selkeästi.

Tässä roolissa pääset loistamaan huolellisuudellasi ja kyvylläsi hallita useita projekteja samanaikaisesti. Odotamme, että hakukonemarkkinointi (SEA & SEO) on sinulle tuttua kauraa ja että sinulla on käsitys markkinoinnin analytiikasta, kuten GA4. Jos sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja pelikenttiä sekä orgaanisen että maksullisen mainonnan osalta, olet jo hyvällä tiellä. Bonusta ropisee, jos sinulta löytyy kokemusta markkinoinnin automaatioista ja niiden toteuttamisesta.

Miksi valita meidät?

 • Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattilaisten kanssa.
 • Toimit useiden johtavien suomalaisten organisaatioiden kanssa.
 • Olet mukana nopeasti kehittyvässä rekrytointiteknologiassa.
 • Työllämme on suuri merkitys tuhansille ihmisille vuosittain joko rekrytoinnin tai työnhakijan näkökulmalta.
 • Arvostamme näkemyksellisyyttä nykyisten toimintatapojemme kehittämisessä – jatkuva kehitys on osa arkeamme.  
 •  Saat elämäntilanteesi mukaan joustavan hybridimallin, jossa saat valita teetkö pääosan töistäsi etänä vai mukavassa toimistossamme Helsingin Pasilassa, Triplan vieressä.
 • Monipuoliset työsuhde-edut mm. sairaan lapsen hoitopalvelu, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Kivaa yhdessä tekemistä ja olemista – esim. virkistysyllätykset ja bonusmatkat
 • Olemme matala ja ketterä organisaatio.

Entä palkkaus ja kehitysmahdollisuudet?

 • Tehtävän palkkahaitari on 3 000 – 3 500 €/kk osaamisestasi ja koulutuksestasi riippuen.

 • Palkka jakaantuu kiinteään kuukausipalkkaan ja tavoitepalkkaan.

 • Kehitämme toimintaamme niin yksilön, kuin yrityksen näkökulmasta, se luo sinulle mahdollisuudet jatkuvaan työssä kehittymiseen.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ismo Kurri p. 040 5040 738 kello 16 jälkeen. Jos en pääse vastaamaan, niin laita tekstari ja soitan sinulle takaisin. Käsittelemme hakemuksia ja tapaan hakijoita (ensin lähtökohtaisesti etänä) koko hakuajan, joten toivon sinun hakevan mahdollisimman pikaisesti.

Minkälainen työpaikka olemme?

Laura Rekrytointi Oy on noin kolmenkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö. Voit lukea meistä työpaikkana verkkosivuiltamme sekä tutustua tarjoamiimme palveluihin.

Avainsanat: marketing specialist, markkinointiasiantuntija, markkinointispesialisti, markkinointi, B2C-markkinointi, sisällöntuotanto

Osaamisalue: