Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Kirjanpitäjä/palkanlaskija, Padasjoen metalli Oy

  • Sijainti Padasjoki
  • Julkaistu 05.02.2024, 16:00
  • Suljettu 21.02.2024, 14:42

Kirjanpitäjä/palkanlaskija, Padasjoen metalli Oy

Etusivu - Padasjoen Metalli Oy

Padasjoen Metalli on vuonna 1972 perustettu tilauskonepaja. Toimitilamme sijaitsevat Padasjoella, Taulun teollisuusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakaskuntamme koostuu projektitoimittajista, joilla ei ole omaa valmistusta tai jotka haluavat ulkoistaa osan omasta tuotannostaan. Toimintamme käsittää kone- ja laitevalmistusta, koneistustyötä sekä teräsrakenne- ja levytöitä. Tilaukset toteutetaan pääasiassa asiakkaan omien suunnitelmien ja vaatimusten pohjalta.

Etsimme nyt toimistollemme

KIRJANPITÄJÄÄ/PALKANLASKIJAA

monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Kirjanpitäjänä vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen, osto- ja myyntireskontrasta, laskutuksesta sekä maksuliikenteestä. Palkanlaskijana tehtäviisi kuuluu työntekijöidemme tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta sekä erilaiset viranomaistilitykset ja raportoinnit. Toimit myös työntekijöidemme palkkayhteyshenkilönä. 

Tehtävässä vaaditaan itsenäistä ja vastuunkantavaa työskentelyotetta, joten toivomme sinun olevan jo kokeneempi taloushallinnon ammattilainen. Eduksesi on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen tulkinta ja työnlainsäädännön tuntemus. Talousosaamisesi lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, vastuullisuutta sekä kykyä työskennellä pienen kiireen keskellä.

Pääasialliset työtehtävät:

  • Päivittäinen kirjanpito sekä kuukausiraportointi
  • Osto- ja myyntireskontra
  • Laskutus
  • Maksuliikenteen hoitaminen
  • Arvonlisäveroraportointi
  • Tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisissa ja vastuullisissa taloushallinnon työtehtävissä. Työaika on 37,5 h/vko. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi