Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Hyvinkään terveysasema, 8kk

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 18.07.2024, 14:00
  • Suljettu 01.08.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja, Hyvinkään terveysasema, 8kk

Hyvinkään terveysasemalla sijaisuus keväälle 2025 asti tarjolla.

Työtehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden sekä kiirepotilaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse, etävastaanotoilla ja vastaanotoilla. Työ on pääosin päivätyötä, mutta saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Hyvinkään terveysasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä  juna-asemalta.

Tarjoamme monipuolisen, moniammatillisen ja vireän työyhteisön, jossa pääsee kehittämään omaa ja työyhteisön toimintakulttuuria. Keusote on koulutusmyönteinen, koko ajan kehittyvä organisaatio.  Voit olla raudanluja osaaja tai valmistunut, me panostamme hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme. 

Arvostamme päivystys- sekä haavanhoito kokemusta sekä kokemusta tarkkailua vaativien potilaiden hoidosta. Etuna tehtävän hoitamiselle on kokemus etäpalvelu- ja vastaanottotyöstä. Edellytämme hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. 

Lisätiedot palvelusuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde 5.8.2024 – 5.3.2025.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3090,83 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa hoitotyön esimies Marjo-Riitta Vanhanen, puh. 050 497 1140, marjo-riitta.vanhanen@kesuote.fi.

Hakuaika päättyy 1.8.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.