Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Hammaslääkäri, Klaukkalan hammashoitola

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 18.07.2024, 14:00
  • Suljettu 15.08.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hammaslääkäri, Klaukkalan hammashoitola

Tule osaksi loistavaa suun terveydenhuollon porukkaamme, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme. 

Nurmijärven Gunnarintien hammashoitolan tiimiin vapautuu tehtävä reippaalle, oma-aloitteiseille ja hyvät sosiaaliset taidot omaavalle hammaslääkärille vakituinen työsuhde.

Nurmijärven gunnarintien hammashoitolassa työskentelee 7 hammaslääkäriä, 3 suuhygienisti ja 10 hammashoitajaa. Tarjoamme monipuolisen kliinisen työnkuvan sekä mukavan tiimin tukemaan työskentelyä. Meillä pääset osaksi innovatiivista työkulttuuriamme ja kehittämään työtapaa ja toimintaamme. Potilastietojärjestelmänä on Winhit.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöltä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistus tai lupaa toimia itsenäisen hammaslääkärin tehtävissä Suomessa.  

Tehtävään edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka 2 v. työkokemuksella on 4534,65e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa 5.8. alkaen Ylihammaslääkäri Anna-Kaisa Lindholm, puh. 050 497 8973, anna-kaisa.lindholm@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 15.8.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.