Keravan Voimistelijat KNV ry

Liikunnanohjaaja

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 29.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59

Liikunnanohjaaja

Liikunnanohjaaja, 10 paikkaa, Keravan Voimistelijat KNV ry, Kerava, Kerava

Keravan Voimistelijat on Keravan suurimpia liikuntaseuroja vajaalla 1000 jäsenellään. Toimintaamme sisältyy harrastetunteja kaikille vauvasta vaariin. Kilpapuolella lajeinamme ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic sekä tanssillinen voimistelu. KNV:ssä työskentelee kahden päätoimisen ja osa-aikaisten lajikoordinaattoreiden lisäksi kuutisenkymmentä tuntiohja

Haluatko päästä mukaan mahtavaan ohjaajatiimiimme sekä työskentelemään tärkeässä ja innostavassa roolissa edistäen lasten, nuorten sekä aikuisten liikkumista?
 
Haemme jatkuvasti ryhmiimme innokkaita ohjaajia, valmentajia sekä apuohjaajia/ -valmentajia. Vastuuohjaajan ikäraja on 18-vuotta. Apuohjaajaksi voi hakea täytettyään 14-vuotta.
Mikäli sinulla on kiinnostusta liikuntaa kohtaan tai haluat päästä jakamaan osaamistasi jostain lajista, haluamme kuulla sinusta ehdottomasti lisää! Olemme innokkaita saamaan myös uusia lajeja tuntitarjontaamme, joten tuo rohkeasti omaa osaamistasi esille. (esim. pallopelit, akrobatia, sirkus jne.). Edellytämme sinulta liikunnallista ja positiivista asennetta sekä luotettavuutta.
 
Tarve ohjaajille on kilpa- sekä harrastepuolella. Seuran tarjoamia lajeja ovat mm.
Harrastepuoli: Aikuisliikunnan ryhmiä, perusvoimistelu, temppuilu, tanssi, parkour.
Kilpapuoli: Tanssillinen voimistelu, joukkuevoimistelu sekä kilpa-aerobic.

Kilpapuolelle edellytämme lajiosaamista. Otamme myös huomioon ne, joilla osaaminen kohdistuu lajeihin, joista kilpalajeissamme on hyötyä.
Esimerkiksi Tanssillisessa voimistelussa tanssitausta (baletti, jazz-, nyky- ja showtanssi), joukkuevoimistelussa rytmisen voimistelun tausta ja kilpa-aerobicissa cheerleadingin tausta… jne.

Tarjoamme sinulle taulukon mukaisen palkan, mahdollistamme veloituksettoman koulutuksen kerran kaudessa sekä saat kannustavan, tukevan ja positiivisen tiimin työpanoksesi ympärille.
 
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Kysymyksiä ja hakemuksesi CV:n kera voit lähettää sähköpostilla: melissa.luotonen@keravanvoimistelijat.fi.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Työn kestosta voidaan sopia erikseen.
Työaika:muu osa-aikatyö, Ohjattavien tuntien mukaan.
Yhteystiedot:Lajikoordinaattori Melissa Luotonen, melissa.luotonen@keravanvoimistelijat.fi
Seurakoordinaattori Teija Nurmi, info@keravanvoimistelijat.fi, 040-7288767
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: