Mäntsälän kunta

Ilmoittaudu sijaiseksi kansalaisopiston ryhmäliikuntatuntien ohjaukseen

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 01.12.2023, 9:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ilmoittaudu sijaiseksi kansalaisopiston ryhmäliikuntatuntien ohjaukseen

Mäntsälä – Suuntana paras arki! 

Mäntsälän kansalaisopisto on perustettu 1966. Mäntsälän kansalaisopisto on Mäntsälän, Pukkilan ja Pornaisten alueella toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos. Opinto-ohjelmassamme on erimittaisia kursseja eri ainealueilta. Järjestämme taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Toteutamme kysynnän mukaan tilauskoulutusta. Mäntsälän kansalaisopistossa työskentelevät rehtori, kaksi opistosihteeriä, kolme päätoimista opettajaa, liikunnan ja tanssin vastuuhenkilö, iltavalvoja sekä lukuvuosittain 75–80 määräaikaista tuntiopettajaa. Mäntsälän kansalaisopiston kotisivut: www.mantsalanopisto.fi  

Järjestämme lukuvuosittain noin 2300 tuntia erilaisia liikunnan ja hyvinvoinnin ainealueen kursseja. Lukuvuonna 2023-2023 ainealueen kursseilla ohjaa noin 23 opettajaa 17 eri toimipisteessä Mäntsälässä, Pornaisissa ja Pukkilassa. Tuntivalikoimassamme on mm. erilaisia lihaskuntojumppia, kahvakuula, pilates, tanssillisia tunteja, useita eri joogalajeja, kevyempiä jumppia ikäihmisille, kehonhuoltoa, aikuinen-vauva-liikuntaa, lasten liikunta- ja tanssiryhmiä, kuntosaliryhmä ja asahi. 

Opettajan sairastuessa pyrimme aina ensisijaisesti löytämään sijaisen. Ilmoittaudu siis sijaisrekisteriimme: kerro koulutustaustastasi ja ohjaamiesi tuntien lajivalikoimasta. Kun sinut on hyväksytty rekisteriin ja olet merkinnyt milloin olet saatavilla, saat tekstiviestillä tarjouksia tuurattavista tunneista, jotka osuvat sinulle sopiviin ajankohtiin. Nappaa keikka itsellesi vastaamalla viestiin ja sovitaan sen jälkeen käytännön järjestelyistä kuten avaimista ja välineistä. Sijaistustarve tulee usein lyhyellä varoitusajalla, jopa saman päivän aikana. 

Palkkaus on OVTES:n mukaan koulutustasosta riippuen 26,74-32,64 € / oppitunti 45 min. Matkakustannusten korvaus lukuvuonna 2023-2024 on 0,53 € / km, josta vähennetään omavastuuosuus 6 km / suunta.   

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi