Ikifit Oy

Sairaanhoitaja – tiiminvetäjä, Hyvinvointikoti Hellä – Ikifit Oy, Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 13.02.2024, 14:00
  • Suljettu 15.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja – tiiminvetäjä, Hyvinvointikoti Hellä – Ikifit Oy, Hämeenlinna

Etsimme Hyvinvointikoti Hellän tiimiimme 

TIIMINVETÄJÄ – SAIRAANHOITAJAA

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäriyhteistyö. 

Haluat työskennellä asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Olet asenteeltasi tiimipelaaja  ja arvostat hyvää työyhteisöä. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva alan koulutus sekä hyvä suomen kielen taito. 

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, toimivan työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi. Töitä on tarjolla vakituisesti ja työ on pääsääntöisesti arki- ja aamupainotteista. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tes G23 + tehtäväkohtaiset lisät. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hyvinvointikoti Hellä sijaitsee Loimalahden kaupunginosassa, aivan kivenheiton päässä Hämeenlinnan keskustasta. Hellä on 30-paikkainen ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutuspalveluita tarjoava ryhmäkoti ikäihmisille. Uudisrakennuksen kaikki tilat on suunniteltu asumispalvelutoimintaa varten ja ovat täysin esteettömät.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Osaamisalue: