HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Sosiaalityöntekijä Psykiatria

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sosiaalityöntekijä Psykiatria

Sosiaalityöntekijä Mielialahäiriölinja – Aikuispsykiatria – Leppävaara

HUS Psykiatrian sosiaalityön yksikköön, Mielialahäiriö ja yleispsykiatrian linjan Leppävaaran avohoitoyksikköön haetaan sosiaalityöntekijää määräaikaiseen toimeen ajalle 1.10. – 31.1.2025. HUS Psykiatrian Mielialahäiriöiden ja yleispsykiatrian linja vastaa Länsi Uudenmaan hyvinvointialueen Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen, sekä Vantaa-Kerava hyvinvointialueen psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta mielialahäiriösairauksissa. 

Yliopistollisena sairaalana HUS tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä säännöllisen työnohjauksen. Lähiohjaus ja perehdytys sovitetaan työntekijän tarpeita vastaavaksi ja konsultaatioapu on vain puhelinsoiton päässä: HUS Mielialahäiriölinjalla työskentelee lisäksesi 13 kokenutta aikuispsykiatrian sosiaalityöntekijää sekä vastaava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijänä olet myös osana HUS Psykiatrian sosiaalityön asiantuntijayksikköä, jossa sinulla on n. 100 muuta kollegaa. HUS:lla on työsuhdeasuntoja mm Espoossa ja Helsingissä. Leppävaaran poliklinikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien yhteydessä. Työilmapiiri on hyvä ja työntekijöistä pidetään huolta. Se näkyy meillä hyväntuulisina, työssään viihtyvinä ja huumorintajuisina työntekijöinä. 

Terveyssosiaalityössä painottuvat vahva sosiaalityön ja psykiatrian asiantuntijuus, arviointityö ja yhteistyö laaja-alaisten verkostojen kanssa. HUS Psykiatriassa sosiaalityöntekijä toimii yksikön moniammatillisen työryhmän jäsenenä, ja tehtävät painottuvat potilaiden sosiaalisen tilanteen, toiminta- ja työkyvyn yksilölliseen tutkimukseen ja arviointiin, kuntoutustarpeen ja ammatillisen kuntoutuksen tarpeen arviointiin, sekä kuntoutuksen suunnitteluun. Sosiaaliturvan ja palvelujen turvaaminen kuuluvat osana edellä mainittuja tehtäviä. Työssä keskeistä on myös potilaan ja hänen perheensä psykososiaalinen tukeminen, perhe- ja verkostotyö. Osittainen etätyön mahdollisuus on. Tehtävään kuuluu sijaistaminen omalla linjalla, sekä yli linjarajojen tarvittaessa. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, terveyssosiaalityön kokemusta sekä sosiaaliturvan, kuntoutus- ja palvelujärjestelmän hallintaa. Kokemus psykiatriasta ja terveyssosiaalityöstä katsotaan eduksi.  

Palkka on SOTE:n mukainen, eli tehtävään pätevälle sosiaalityöntekijälle 3819,78€/kk, ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä. 

Tehtävää täyttäessä huomioidaan myös hakijat, jotka voivat toimia sosiaalityön sijaisena sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukaisesti. 

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja sijaisuudesta antaa vastaava sosiaalityöntekijä Charlotta Sandström 040 182 8074

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: