HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Psykologi aikuispsykiatria mielialahäiriöpoliklinikka

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Psykologi aikuispsykiatria mielialahäiriöpoliklinikka

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ mielialahäiriöpoliklinikalla? Haluatko olla mukana terveydenhuollon suunnannäyttäjänä kehittämässä psykologin työtä ja tutkimus- sekä hoitoprosesseja psykiatriassa yhdessä huippuammattilaisten kanssa?  

HUS psykiatrialla mielialapsykologiyksikössä on avoinna psykologin sijaisuus. Toimipaikkana on Matinkylän mielialahäiriöpoliklinikka. Toimenkuvaan kuuluu psykologin tutkimukset, lyhytinterventiot ja nettiterapia. Osaaminen neuropsykiatrisista häiriöistä katsotaan eduksi. 

Sijaisuuden kesto on 1.10.2024-31.1.2025. Työsuhteelle pyritään saamaan jatko.

Me HUSissa haluamme tuottaa potilaillemme terveyttä tehokkaasti ja vaikuttavasti. Psykologityössä tämä näkyy laadukkaina ja kohdennettuina psykologin arvioina ja tutkimuksina sekä yksilö- ja ryhmämuotoisten psykososiaalisten hoitojen jatkuvana kehittämisenä ja saatavuuden parantamisena hyödyntäen myös digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. Psykologit toteuttavat yksikössämme mm. uutta Bergenin OCD-intensiivialtistushoitoa. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvaa kliinistä kokemusta mielialahäiriöpotilaille kohdennetuista psykologin arvioista, tutkimuksista ja näyttöön perustuvista yksilö- ja/tai ryhmäinterventioista. Arvostamme aktiivista, innokasta ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatilliseen yhteistyöhön. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, joustavat etätyömahdollisuudet ja huippukollegoiden tuen. 

Palkkaus määräytyy toimeen valittavan koulutuksen, kokemuksen ja lopullisen työnkuvan pohjalta tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaiseen tehtäväkohtaiseen palkkaluokkaan 4090,80-4443,32 €/kk välille.  

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 30.9.2024 mennessä. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävän heti sopivan sijaisen löydyttyä. 

HUSissa olet elämäntyössä! 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu psykologi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava psykologi Hannamari Heino, puh. 050 428 4570 (hannamari.heino@hus.fi) ja linjajohtaja Jan-Henry Stenberg, puh. 050 427 0656 (jan-henry.stenberg@hus.fi). 

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: