Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kulkuri, Oulunkylä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.10.2024, 15:18
  • Haku päättyy 21.10.2024, 16:00
  • 21.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Kulkuri, Oulunkylä

Tule luomaan uutta päiväkodin toimintaa päiväkoti Kulkuriin. Meillä on kolme avointa varhaiskasvatuksen opettajan paikkaa!

Yksikkömme uusi päiväkoti valmistui Oulunkylään 10/24, uuteen rakennukseen Oulunkylän ala-asteen koulun kanssa. Uusi päiväkoti on pieni noin 90 lapsen ja 5 ryhmän päiväkoti. Käynnistämme syksyllä toiminnan kolmella ryhmällä ja 12/24 ja 01/25 käynnistyy loput kaksi ryhmää. Yksikköömme kuuluvat myös päiväkodit Norppa ja Oulunkylä.

Meillä on työstään innostunut, ammatillisesti orientoitunut ja osaava henkilöstö. Toiminnassamme painottuu positiivinen pedagogiikka, huomaa hyvä ja kaikkien osallisuus. Panostamme hyvään ja turvalliseen varhaiskasvatuksen aloitukseen!

Oulunkylän ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Meillä on hyvät, vakiintuneet rakenteet pedagogiikan kehittämiselle ja apulaisjohtajan tuki tiimien työlle.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on osaava, arvostava ja yhteisöllinen ilmapiiri sekä mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi.

Odotamme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana. Työn voi aloittaa 1.12.24 tai sopimuksen mukaan.

Tässä on sinulle hyvä tilaisuus päästä luomaan uutta, kehittyvää toimintakulttuuria hyvässä porukassa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka 3139,29 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:3
Hakuohjeet:Päiväkodin johtaja Marjo Virtanen
0931069930

Päiväkodin apulaisjohtaja Raija Frantsi
0931045254

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus