Helsingin Kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä, Nuoret 16-17 -​vuotiaat kesätyöntekijät (9 tehtävää)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.02.2024, 14:54
  • Suljettu 25.02.2024, 23:59

Ruokapalvelutyöntekijä, Nuoret 16-17 -​vuotiaat kesätyöntekijät (9 tehtävää)

Haluatko kokea unohtumattoman kesäseikkailun? Tule Palvelukeskus Helsingin joukkoon ja sukella mukaan 100 000 ruokahetkeen sekä 10 000 kilon ruoanvalmistukseen!

Tarjoamme monipuolisia ruokapalvelutehtäviä, joissa pääset kokeilemaan taitojasi aina ruoan esivalmistelusta astiahuoltoon ja muihin tärkeisiin keittiö- ja ruokasalin tehtäviin. Työpisteemme sijaitsevat seniorikeskuksissa ympäri Helsinkiä, päiväkodeissa sekä Vantaan Pakkalassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme. Työtehtävät vaihtelevat hieman kohteesta riippuen.

Kuvittele itsesi päiväkodin tai seniorikeskuksen keittiössä, missä odottavat monipuoliset ja innostavat tehtävät. Pääset mukaan valmistamaan salaatteja ja lisukkeita, huolehtimaan astiahuollosta sekä keittiön ja ruokatilojen siisteydestä. Pakkalan ruokatuotannossa sen sijaan avautuu mahdollisuus kokea suurempien ruokamäärien maailma. Osallistut ruoan annosteluun, pakkaamiseen ja pidät huolta tuotantotilojen siisteydestä. Lisäksi saatat saada mahdollisuuden osallistua itse ruoanvalmistukseen ja oppia alan saloja!

Työajat sijoittuvat pääasiassa aamuun ja arkipäiville – loistava tapa yhdistää hauska kesäduuni ja vapaa-aika! Työajan voivat vaihdella kohteen mukaan. Kesätyö kestää kuukauden joko kesä- tai heinäkuussa, ja palkka kokopäivätyössä on 1100€ kuukaudessa.

Sovit joukkoomme, jos:

  • Olet kesätyön alkaessa 16-17-vuotias (voit täyttää 18 vuotta kesätyön aikana).
  • Tai 15-vuotias ja suorittanut peruskoulun kesätyön alkaessa.
  • Olet kiinnostunut keittiöalasta ja omaat rohkean ja innokkaan asenteen.
  • Pärjäät työtilanteissa suomen kielellä.
  • Sinulla on hygieniapassi ja asiakaspalvelutaidot ovat sinulle tuttuja.

Tarjoamme unohtumattoman kesätyön lisäksi mahdollisuuden käyttää kaupunkipyörää veloituksetta, osallistua lintisipäiväämme, viettää aurinkoisen päivän Stadikalla ja Kumpulan maauimalassa alennetulla hinnalla sekä paljon muita etuja!

Haku tapahtuu anonyymisti ja alkuhaastattelu suoritetaan videohaastatteluna, joten pysy kuulolla sähköpostisi suhteen hakuajan päätyttyä. Valintapäätökset kesätyöpaikoista tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita kesätyöntekijäksi ja jätä hakemuksesi jo tänään oheisen hakupainikkeen kautta. Odotamme jo innolla yhteistä kesää!

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Helsingin Kaupunki

Osaamisalue: