Eltel Networks Oy

Projektipäällikköjä valokuituhankkeisiin

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.02.2024, 8:00
  • Suljettu 04.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektipäällikköjä valokuituhankkeisiin

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Eltelin Communication -liiketoiminnalla on yhdessä kumppanimme Valokuitusen kanssa käynnissä merkittävä tietoliikenneyhteyksien rakennushanke, jossa tuomme nopeita valokuituyhteyksiä yhä useamman suomalaisen saataville. 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt useita Projektipäälliköitä eri puolille Suomea: Espooseen, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon, Lahteen ja Kouvolaan.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Projektipäällikkönä vastaat nimetyistä valokuidun rakentamisprojekteista FTTH-alueorganisaatiossamme, ohjaten projektitiimiäsi aktiivisella otteellasi. Olet vastuussa projektiesi resursoinnista, taloudesta, aikataulusta, laadusta sekä turvallisuudesta ja huolehdit projektiin liittyvästä viestinnästä ja raportoinnista.

Tässä roolissa pääset antoisaan yhteistyöhön eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Tukenasi sinulla on asiantunteva ja laaja projektipäälliköiden porukkamme – tiimissä on lisäksesi 50 projektipäällikköä, joten ammatillista tukea ja huippuosaajien sparrausta on aina saatavilla. Tällä porukalla vastaatte tulevina vuosina yhdessä siitä, että kuitu tulee koteihin laadukkaasti ja luotettavasti toimitettuna. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työhön kuuluu toimistotyön ohella työmaapalavereiden johtaminen ja muut työmaakäynnit, jotka edellyttävät liikkumista autolla lähes viikoittain. Hybridityömallimme mahdollistaa myös noin 50 % etätyöskentelyn.

Mitä me etsimme?

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Voit olla kokenut projektikonkari tai vasta urasi alussa oleva projektipäällikön alku. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta infrarakentamisen (vaikkapa tietoliikenne-, sähköverkko- tai maanrakentamisen) projektinvetotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito motivaatio saattaa hankkeet päätökseen sekä päättäväisesti suunnitella ja toteuttaa Suomen laadukkainta valokuituverkkoa.

Henkilönä olet ihmisläheinen, mutta jämäkkä ja tavoitteellinen. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä. Lisäksi sinulla on silmää tarkalle taloudenpidolle, ja haluat panostaa asiakastyytyväisyyteen. Onnistumisesi takaa sujuva suomen kielen taito ja lisäksi arvostamme englannin kielen osaamista. Työssäsi tarvitset lisäksi vähintään B-ajokorttia.

Miksi meille?

Me tarjoamme sinulle vastuullisen, ihmisläheisen ja asiantuntevan yhteisön, joka turvaa ammatillisen kehittymisesi. Pääset osaksi tiimiä, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on olla alansa paras Suomessa. Perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi ja autamme sinua kehittämään osaamistasi. Palkitsemisemme muodostuu peruspalkasta ja vuosibonuksesta, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut sisältäen lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden pyöräetuun.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi näiden paikkakuntakohtaisten linkkien kautta viimeistään 3.3.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä kumppanimme Biisonin kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Patrik Karintiin, puh. 050 475 9371 tai sähköpostitse patrik.karinti@biisoni.fi.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.