Eezy Oyj

Logistiikkaoperaattori

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 03.07.2024, 10:43
  • Haku päättyy 12.07.2024, 12:00
  • 12.07.2024, 12:00

Logistiikkaoperaattori

Varasto-operaattori vakinaistuvaan toimeen

Iso kansainvälinen logistiikka-alan toimija Kilpilahdessa etsii varasto-operaattoria

Mitä etsimme: 

Etsimme ripeää ja huolellista tekijää käsittelemään kontteja, kippaamaan ja lastaamaan. Tulet siirtelemään kontteja vetomestarilla ja mahdollisesti myös käyttämään kurottajaa, johon saat koulutuksen.

Mitä toivomme: 

Sinulla on mielellään C-kortti, mutta B- kortilliset voidaan tapauskohtaisesti myös hyväksyä. Hallitset ajoneuvon ohjailun kiperimmissäkin mutkissa. Tulet toimimaan kuitenkin suljetulla alueella, joten ammattipätevyyttä et tarvitse. Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Voit olla jo kokenut, tai vasta urasi alkumetreillä. Tässä ratkaisee ennen kaikkea asenne reippaaseen työntekoon ja tiimityöskentelyyn.

Suomenkielen taito vaaditaan.

Mitä tarjoamme: 

Tässä työssä saa hyvää kokemusta logistiikasta. Teet päivätyötä ma-pe klo 7-16 (ruokatunti 1h). Määräaikaisen 6kk työsuhteen jälkeen vakinaistut asiakkaalle, jolla jo on useita kauttamme vakinaistuneita tyytyväisiä tekijöitä.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Saat myös oman yhteyshenkilön Eezyltä, joka on apunasi koko työsuhteen ajan.

Miten haet työpaikkaa: 

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. 

  

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Eezy Porvoo ja Instagram @eezyporvoo 

Tiedustelut: 

Lisätietoja tehtävästä saa meiltä arkisin klo 9-15 välisenä aikana joko sähköpostitse tiina.laukkanen@eezy.fi tai soittamalla 050-576 5800. 

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: