Docrates Syöpäsairaala

Bioanalyytikko

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.10.2023, 0:00
  • Haku päättyy 12.11.2024, 23:59
  • 12.11.2024, 23:59

Bioanalyytikko

Bioanalyytikko, Docrates Syöpäsairaala, Helsinki

Oletko sinä uusi bioanalyytikkomme uuteen patologian yksikköömme Helsingin Jätkäsaaressa?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn immunohistokemian osaajalle innostavassa ja osaavassa työyhteisössä. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa immunohistokemian laboratorion töistä, mutta saat olla mukana myös uuden yksikkömme toiminnan kehittämisessä, ja jatkossa tekemään monipuolisesti myös muita työtehtäviä esimerkiksi molekyylipatologian menetelmien parissa.

Odotamme, että sinulla on innokas ja itsenäinen ote työhön, ja sinulle on jo karttunut kokemusta ainakin immunohistokemiasta. Molekyylipatologian kokemus katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tähän vastuulliseen tehtävään, jossa saat rauhassa keskittyä omaan työhösi. Työparinasi toimii sairaalasolubiologi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja kehittyvässä sairaalassa Suomen johtavien syövänhoidon asiantuntijoiden kanssa. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Saat muun muassa kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä monia muita etuja tukemaan työssäjaksamistasi. Docrates on saanut jo neljänä vuonna Suomen Innostavimmat työpaikat – tunnustuksen. Kyselyllä on mitattu henkilöstömme omistautuneisuutta ja innostuneisuutta.

Työ on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2024. Kysy lisätietoja palvelujohtaja Heli Littuselta puh. +358505001886.

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti ja viiveettä koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen. www.docrates.com

Palkkaus:Sovitaan erikseen.
Työ alkaa:04.01.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, Työpäivät ma-pe
Yhteystiedot:Palvelujohtaja Heli Littunen puh. +358505001886.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: