Bolt.Works Oy

Vakituinen kiinteistönhoitaja Turkuun, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 10.06.2024, 13:53
  • Haku päättyy 05.08.2024, 0:00
  • 05.08.2024, 0:00

Vakituinen kiinteistönhoitaja Turkuun, Turku

Haemme asiakkaallemme taitavaa huoltomiestä, joka ottaa ohjat käsiinsä kolmessa taloyhtiössämme. Pääset vastaamaan sisätilojen kunnossapidosta ja jos olet se henkilö, joka saa pienetkin ongelmat katoamaan kuin taikaiskusta, niin sinun paikkasi on täällä meillä. Toivomme sinulta reipasta otetta ja palveluhenkisyyttä, sillä asukkaiden hymy on meille kultaakin kalliimpaa.

Työt alkavat elokuussa, tai viimeistään kun syyskuu saapuu. Työajat ovat liukuvia maanantaista perjantaihin kello seitsemästä neljään iltapäivällä. Talven tullen lumipäivystystä on joka toinen viikko, lokakuun puolivälistä aina huhtikuun loppuun.

Palkkaus on neuvoteltavissa – kokemuksesi mukaan, tietenkin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 05.08.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!