Bolt.Works Oy

Tuotantotyöntekijä Lahteen, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 25.06.2024, 16:05
  • Haku päättyy 19.08.2024, 23:00
  • 19.08.2024, 23:00

Tuotantotyöntekijä Lahteen, Lahti

Innostutko tuotannon tehtävistä? Etsitkö itsellesi uusia haasteita teollisuudesta, jossa voit kasvattaa osaamistasi?

Haemme asiakasyrityksillemme reippaita tuotantotyöntekijöitä Lahden talousalueelle.

Tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluvat muun muassa kokoonpanotyöt mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta hakemusta jättäessäsi kerro toki aiemmasta työkokemuksestasi sekä mikäli sinulta löytyy jo kokemusta työskentelystä tuotanto- tai teollisuusympäristössä. Tehtävässä on eduksi esimerkiksi aiempi työkokemus elektroniikan parissa. Tärkeintä näissä tehtävissä ovat kuitenkin reipas asenne ja halu oppia uutta.

Haemme tehtävään henkilöitä, jotka ovat käytettävissä pitkäaikaisesti, joten tämä tehtävä ei sovellu kesäntyönhakijoille. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa ja työt alkavat loppukesän aikana.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.
Hae paikkaa nyt ja luo itsellesi Bolt-profiili! Tehtyäsi hakemuksen, lataa käyttöösi Bolt.Works-mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja viimeistele työnhakuprofiilisi.

Sovelluksen kautta saat ensimmäisten joukossa tiedon sinulle soveltuvista avautuvista uusista työpaikoista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 05.08.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!