Bolt.Works Oy

Asentaja huoltoseisakkiin, Rauma, Rauma

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 19.06.2024, 14:40
  • Haku päättyy 14.07.2024, 23:00
  • 14.07.2024, 23:00

Asentaja huoltoseisakkiin, Rauma, Rauma

Etsimme asiakkaallemme kokenutta ASENTAJAA Raumalle määräaikaiseen projektiin huoltoseisakin ajaksi.

Työnkuvaasi kuuluu raskaskone asennukset, koneistukset sekä hitsaus. Odotamme hakijoilta aiempaa kokemusta teollisuuden koneistustöistä, huolellista työnjälkeä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tulityökortti katsotaan eduksi.

Bolttilaisena sinulle kuuluvat:

+ Tes ja kokemukseen pohjautuva palkkaus
+ Laadukas työterveyshuolto
+ Turvalliset työvaatteet ja varusteet
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä

Projektin arvioitu kesto on 1-2 viikkoa. Työpäivät ovat pitkiä ja saattavat sisältää vuorotyötä. Työhön sisältyvät päivärahat sekä majoitus. Tarkemmat työaikataulut selviävät heinäkuun loppuun mennessä.

Valinta tehdään heti sopivan työntekijän löydyttyä, haethan siis pikaisesti! Hae tehtävään sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!