BassoHR Oy

Ompelutaitoinen pesulatyöntekijä

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 19.06.2024, 11:25
  • Haku päättyy 02.07.2024, 23:59
  • 02.07.2024, 23:59

Ompelutaitoinen pesulatyöntekijä

Asiakasyrityksemme on täyden palvelun pesula, joka tarjoaa laadukkaita pesulapalveluita sekä yksityisille että yrityksille.

Haemme heille nyt ompelutaidon omaavaa pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva on pääasiassa ns. puhtaalla puolella tekstiilien mankelointia ja viikkausta sekä tekstiilien korjausompelua. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tarkkuutta ja kykyä tehdä fyysistä työtä. Lisäksi tärkeää on motivoitunut asenne.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjolla on kokoaikainen työ, työaika on arkisin 7,5h/päivä. Katsomme eduksi jos pystyt työskentelemään klo 6-17.30 välillä, mutta päivätyö on myös mahdollinen sovittaessa.

Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja BassoHR:n välille, ja 6 kk:n jälkeen sinun on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omaksi työntekijäksi – luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Mikäli kiinnostuit paikasta ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme www.bassohr.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat BassoHR:n Tiialta, tiia.ylosmaki@bassohr.fi, p. 0401493333

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: