Autorekry Oy

Volvo-myyjä, Bilia Kaivoksela ja Olari

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 06.05.2024, 17:40
  • Suljettu 10.06.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Volvo-myyjä, Bilia Kaivoksela ja Olari

Bilia on pääkaupunkiseudulla toimiva Volvo-henkilöautojen jälleenmyyjä. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaiden autojen lisäksi henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa. Toimintaamme ohjaa visio olla oman alueemme halutuin ja menestyvin autoilun palveluorganisaatio. Tervetuloa Biliaan, Volvon kotiin.

Haemme nyt Sinua autoalan ammattilaista uusien autojen myyjäksi Biliaan. Kaivokselaan ja Olariin.
 
Sinulla on taito ja palava halu ratkaista asiakkaidemme autoiluun liittyvät tarpeet. Kokemus autoalasta on eduksi ja tärkeää on myös ammattimainen ote myyntityöhön, asiakastyöskentelyyn sekä halu kehittyä edelleen alan huippuosaajaksi.

Sinulla on taito ja palava halu ratkaista asiakkaidemme autoiluun liittyvät tarpeet. Kokemus autoalasta on eduksi ja tärkeää on myös ammattimainen ote myyntityöhön, asiakastyöskentelyyn sekä halu kehittyä edelleen alan huippuosaajaksi.

Onnistuminen automyyjänä edellyttää, että olet energinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen sekä tavoitteellinen ja joustava työssäsi. 

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja – asiakashankinta nykyaikaisia digikanavia käyttäen sekä aktiivinen puhelintyö ovat oleellinen osa automyyjän työtä. Tehtävässä edellytetään ajokortin voimassaoloa.

Tarjoamme Sinulle vakaan työsuhteen Suomen suurimmalla Volvo -jälleenmyyjällä, osaavan organisaation tuen, loistavan mahdollisuuden menestyä markkinoiden houkuttelevimman tuotemerkin parissa sekä hyvät henkilökuntaedut. Tuloksiin kannustavat suuren talon monipuoliset mahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Hae heti, sillä Autorekry haastattelee potentiaalisia hakijoita jatkuvasti. Hae alla näkyvästä painikkeesta. Liitä mukaan hakemuksesi sekä ansioluettelosi. 

Työsopimus solmitaan Bilian kanssa. Autorekry ottaa vastaan ja käsittelee hakemukset. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla info@autorekry.fi tai soittamalla arkipäivisin klo 14-18 Autorekry Oy / Janne Turklin puh. 040 503 7280.

Kuva, joka sisältää kohteen Fontti, logo, Grafiikka, Brändi

Kuvaus luotu automaattisesti

Bilia Oy Ab toimii pääkaupunkiseudulla Volvo -henkilöautojen jälleenmyyjänä ja huoltoliikkeenä kolmessa eri toimipisteessä: Herttoniemessä, Kaivokselassa ja Olarissa. 

Henkilökuntaa palveluksessa on reilut 250 henkilöä. Bilia on Volvo Car Finland Oy Ab:n 100 % omistama tytäryhtiö samoin kuin autovuokraamo Hertz. Volvo Car Finland Oy Ab on osa maailman tunnetuimpia ja arvostetuimpia autoja valmistavaa Volvo Car Group -yhtiötä.

Bilian toimintaa ohjaa visio, joka on olla oman alueensa halutuin ja menestyvin autoilun asiakaspalveluorganisaatio.

Osana Volvon strategiaa Bilia haluaa olla Suomen ympäristöystävällisin autotalo. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristöarvot ja Bilia Kaivoksela oli ensimmäinen autotalo Suomessa, jolle myönnettiin ympäristösertifikaatti ISO 14001, joka laajentui koskemaan kaikkia Bilian toimipisteitä jo 18.10.1999.

AKL-Sertifiointi Oy on myöntänyt Bilialle ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit ja ne ovat voimassa Bilian kaikissa toimipisteissä.

Osaamisalue: