Armina Oy

Etsimme keittiötyöntekijöitä Itiksen Alanya markettiin.

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 12:25
  • Haku päättyy 19.10.2024, 15:00
  • 19.10.2024, 15:00

Etsimme keittiötyöntekijöitä Itiksen Alanya markettiin.

Alanya Market on Suomen suurin lähi-idän tuotteisiin erikoistunut päivittäistavarakauppa. Sijaitsemme vilkkaalla Itäkeskuksessa ja palvelemme asiakkaita, jotka arvostavat laajaa valikoimaamme autenttisia lähi-idän ruokia ja tuotteita. Meidän missiomme on tarjota asiakkaillemme aitoja makuja ja laadukkaita tuotteita suoraan Lähi-idästä. Olemme ylpeitä kulttuurisesta monimuotoisuudestamme ja haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta palvelua ja ostokokemusta.
Etsimme leivontaan intohimoisesti suhtautuvaa henkilöä, joka haluaa valmistaa herkullisia itämaisia jälkiruokia ja leivonnaisia Alanya Markettiin. Tehtäviisi kuuluu mm. baklavan, simitin, kuivakeksien ja muiden Turkkilaisten herkkujen valmistus, esillepano sekä muut keittiö- ja pelvelutiskin työt. Odotamme sinulta joustavuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina maanantaista sunnuntaihin. Hyvä tietämys itämaisesta ruokakulttuurista

katsotaan eduksi.
Olet potentiaalinen ehdokas, jos sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä.
Tarjoamme sinulle kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka perustuu kokemukseesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi jättää hakemustasi ja CV:täsi meille viipymättä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakemus ja CV Nezir@nelooffice.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,