Amiko Tampere Oy

Koneistaja pitkäaikaiseen työhön, Ikaalinen

  • Sijainti Ikaalinen
  • Julkaistu 25.06.2024, 9:18
  • Haku päättyy 10.07.2024, 0:00
  • 10.07.2024, 0:00

Koneistaja pitkäaikaiseen työhön, Ikaalinen

Haemme asiakasyritykseemme KONEISTAJAA Ikaalisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi teet monipuolisesti erilaisia ja eri kokoisia sarjoja sekä yksittäisiä kappaleita. Sinulta löytyy mahdollisesti jo ohjelmointikokemusta entuudestaan ja käyttänyt erityisesti Fanukin ohjelmistoa aikaisemmin, mutta se ei ole välttämätöntä sillä asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään.

Sinulla on alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta koneistuksesta sekä ohjelmoinneista. Olet motivoitunut ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä valmius vuorotyöhön ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessä, joka on arvostettu työnantaja ja jossa on töissä huippuporukka!

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä ja on aluksi 6 kk:den määräaikainen, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan vakituiseksi työntekijäksi. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen ja määrittämisessä otetaan huomioon aikaisempi kokemus ja koulutuksesi.

Kolahtiko?

Toimimme asiakkaallemme rekrytointikumppanina, käsittelemme saapuvat työhakemukset sekä vastaamme ensimmäisen vaiheen haastatteluista. Jätähän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: