Amiko Tampere Oy

Kokenut sorvaaja Tampereelle

  • Sijainti Ikaalinen
  • Julkaistu 28.06.2024, 9:40
  • Haku päättyy 12.07.2024, 0:00
  • 12.07.2024, 0:00

Kokenut sorvaaja Tampereelle

Haemme asiakasyritykseemme vaativaan työtehtävään SORVAAJAA Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ei mitään kappalevaihtoja koneella.

Nautitko tarkasta työstä ja erityisestikin vielä siitä niin kutsutun pilkun viilaamisesta? Metallipajan tuoksu luo sinulle raudanlujan ja vahvan fiiliksen? Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja jaksat nostella painavampiakin kappaleita? Nyt on unelmapaikka tarjolla ja se voisi olla sinun!

Työssäsi käsittelet pieniä sarjoja erilaisia kappaleita, joissa on jo valmiit pinnat ja jotka ovat jo karkaistu. Tehtävä on vaativaa käsityötä. Tarjoamme pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessä, joka on arvostettu työnantaja ja jossa on töissä huippuporukka.

Sinulla on alan koulutus ja pitkä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Olet motivoitunut ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä valmius vähintään 2-vuorotyöhön ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä ja on aluksi 6 kk:den määräaikainen, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan omaksi työntekijäksi. Palkkaus on kilpailukykyinen ammattimiehen palkka.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: