Adecco Finland Oy

Tuotantotyöntekijöitä Pirkanmaalle

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 02.07.2024, 9:20
  • Haku päättyy 16.07.2024, 23:59
  • 16.07.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä Pirkanmaalle

Etsimme jatkuvasti motivoituneita ja fyysisestä työstä nauttivia työntekijöitä Pirkanmaan alueelle sekä lyhyt- että pidempiaikaisiin asiakastilauksiin.

Tehtävissä pärjää pääosin raudanlujalla asenteella, hyvällä fyysisellä kunnolla sekä reippaalla ja oma-aloitteisella työotteella. Et joudu suoraan altaan syvään päähän vaan kaikkiin työtehtäviin annetaan asianmukainen ja kattava perehdytys.

Adeccon kautta sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään erilaisiin valmistavan teollisuuden tehtäviin asiakasyrityksiimme esimerkiksi rakennustuote- tai teknologiateollisuuden aloille. Tehtävissä pääset toimimaan yhdessä kokeneiden ammattilaisten ja saat tarvittaessa sekä Adeccon että asiakasyrityksen ammattitaitoisten työntekijöiden tuen. Monet työkohteet eivät välttämättä ole sijaintinsa tai työaikojensa puolesta julkisten kulkuyhteyksien tavoitettavissa, joten mahdollisuus auton tai muun vastaavan kulkupelin käyttöön helpottaa työmatkojasi. Aiempi kokemus teollisuusalan työtehtävistä katsotaan eduksesi.

Lisätietoja työmahdollisuuksista Adeccon kautta voi tiedustella Samilta, 040 191 8677 tai sami.pasori@adecco.fi.
Hae jo tänään, sillä usein paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: