Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Leipuri, Myllypuro

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.10.2024, 11:57
  • Haku päättyy 25.10.2024, 16:00
  • 25.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Leipuri, Myllypuro

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Leipurin ryhmään, jossa lapset ovat iältään 2-4-vuotiaita ja parinasi työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja.

Päiväkotimme sijaitsee Myllypurossa loistavien liikenneyhteyksien varrella ja silti hyvin metsäisessä ympäristössä. Pihamme on suuri, monipuolinen ja liikuntaan houkutteleva kaikkina vuoden aikoina. Pihalta pääsemme suoraan metsäiseen luontoon ja metsäretkeily, ja luonnossa liikkuminen on meille arvokasta.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista ajattelua ja positiivista suhtautumista arjen päiväkotityöhön. Sinulla on halu sitoutua yhteiseen toimintakulttuuriin sekä toisaalta halu kehittää sitä yhdessä muiden kanssa. Olet hyvä tiimityöntekijä ja suhtautumisesi varhaiskasvatukseen on ammatillinen, sensitiivinen ja positiivinen.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa nauretaan paljon, iloitaan onnistumisista ja pidetään toisistamme huolta. Meillä on paljon vahvan työkokemuksen omaavaa henkilökuntaa, mutta myös työuransa alkutaipaleella olevia. Olemme ammatillisuutta, positiivisuutta ja sitoutuneisuutta arvostava työyhteisö.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 11.11.2024
Palkka:Aikapalkka 3139,29 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Päiväkodin johtaja Paula Kinnunen
0931062954
paula.k.kinnunen@hel.fi

Päiväkodin varajohtaja Nina Holm
0931069762
nina.holm@hel.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus