Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, päiväkoti Ruuti, Kontula

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.09.2024, 11:24
  • Haku päättyy 28.10.2024, 16:00
  • 28.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, päiväkoti Ruuti, Kontula

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, koetko työssäsi esiopetuksen ja lapsen yksilöllisten tarpeiden mukaisen toiminnan tärkeäksi? Haluatko työskennellä työyhteisössä, jossa näitä asioita pidetään tärkeinä?

Tule Ruudin päiväkotiin Kontulaan toteuttamaan esiopetusta ja siihen liittyvää varhaiskasvatusta muun mahtavan henkilökunnan kanssa!

Toimintamme perustuu positiiviseen pedagogiikkaan, inklusiiviseen toimintakulttuuriin ja lasten osallisuuden vahvistamiseen. Tunne- ja kaveritaitojen vahvistaminen ovat meille tärkeitä ja panostamme pienryhmätoimintaan. Pidämme tärkeänä lasten sensitiivistä kohtaamista, positiivisen pedagogiikan hyödyntämistä ja lasten kielellisten ja liikunnallisten taitojen kehittämistä.

Tukenasi on ryhmästä irti oleva resurssiopettaja. Ryhmässä on lisäksesi kaksi lastenhoitajaa ja avustaja.

Pääset vahvistamaan päiväkotimme toimintakulttuuria ja pelisääntöjä sekä jakamaan asiantuntijuuttasi muiden opettajien kanssa. Ruudissa on talonkokousten lisäksi säännölliset opettajien pedagogiset palaverit ja yhteissuunnitteluaika, joissa yhdessä keskustellen kehitämme varhaiskasvatustamme. Teemme yhteistyötä yli ryhmärajojen ja huomioimme, että saat myös muilta opettajilta tarvitsemasi tuen.

Yhdessä ylläpidämme työyhteisöä, jossa on avoin ilmapiiri ja motivoituneita työntekijöitä tekemässä laadukasta varhaiskasvatusta. Fiilarin tulosten mukaan meillä on loistavaa työskennellä. Saat myös johtajan, joka kohtelee työyhteisön jäseniä tasapuolisesti, kuuntelee ja tukee pedagogisessa työssä. Asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme paljon hyvää palautetta sensitiivisestä kohtaamisesta ja lapsilähtöisestä toiminnasta.

Meille on tärkeää, että koet esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen tärkeäksi työksi ja teet sitä sitoutuneesti ja ammattitaitoisesti. Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän huoltajansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Eduksi luemme aiemman työkokemuksen varhaiskasvatuksen esiopettajan tehtävistä sekä positiivisen, innostuneen ja kehittävän työotteen.

Huomioimme tässä rekrytoinnissa myös loppuvaiheen opiskelijat. Osa-aikatyö on myös sovittavissa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Esiopetuksesta vastaavan määräaikainen tehtävälisä on 72,89 euroa/kk.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Sinulta edellytetään myös kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 02.01.2025
Palkka:Aikapalkka 3139,29 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Päiväkodin johtaja
Annika Haavisto
0931061222
annika.haavisto2@hel.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus