Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:07
  • Haku päättyy 02.10.2024, 15:45
  • 02.10.2024, 15:45

Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö, Espoo

Voit olla missä tahansa työurasi vaiheessa. Sinulla on erityisesti hyvät taidot tarttua asioihin ja tehdä nopeita päätöksiä. Osaat lisäksi sujuvasti ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Avoimena oleva tehtävä sijoittuu ensiarviointitiimiin, jossa asiakkaat ovat täysi-ikäisiä. Tiimi vastaa tällä hetkellä Espoon ja Kauniaisten alueen virka-aikaisesta aikuissosiaalityön päivystyksestä, mutta laajenee vuoden 2025 aikana koskemaan koko Länsi-Uudenmaan aluetta. Tiimin kokoonpanossa työskentelee tällä hetkellä 3 sosiaalityöntekijää ja 4 sosiaaliohjaajaa sekä aulaneuvoja ja johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän työnkuvaan sisältyy enimmäkseen kiireellisten sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen ja ilmoitusten arviointia, asiakkaiden kontaktointia ja päivystysluonteisia tapaamisia sekä toimistolla, etänä että kotikäynteinä ja tilapäisen majoituksen tarpeen arviointia ja päätöksentekoa. Lisäksi työnkuvaan kuvaan kuuluu päivystyspuhelimeen vastaaminen ja kiireellisten toimeentulotuen hakemusten käsittely sen mukaan, miten tiimissä on kulloinkin tehtävät jaettu. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta osana tiimiä, joka kommunikoi paljon keskenään ja sopii asioista yhteisesti.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työn. Virka-aikaisessa päivystyksessä harteillasi ei ole pitkiä asiakasprosesseja ja kymmeniä asiakkaita samaan aikaan, vaan ainoastaan ne asiat, jotka kulloinkin täyttävät akuutin työn kriteerit ja jotka tulee hoitaa juuri saman päivän aikana. Jokainen päivä on erilainen ja varmasti sellainen, että tylsistyä et ehdi. Perehdytys ja työnohjaus on järjestetty ja myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle maksetaan sitoutumislisää 200 €/kk 31.5.2025 asti.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 12§:n mukainen oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijän tehtävässä (sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun)

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta päivystystyöstä, aikuissosiaalityöstä ja toimeentulotukilain (1412/1997) päätöksenteosta sekä ruotsin kielen taitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 3977,35 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Marika Forsell puh. 040 556 2073
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.