HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Apulaisylilääkäri Psykiatria

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.08.2024, 5:08
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Apulaisylilääkäri Psykiatria

Apulaisylilääkäriksi HUS Psykiatrian ruotsinkieliselle osastolle? Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ akuutti-/yleispsykiatrisella osastolla? Haluatko olla mukana kehittämässä pääkaupunkiseudun ainoan ruotsinkielisille potilaille suunnatun suljetun osaston toimintaa? Tule työkaveriksemme HUS Psykiatrian ruotsinkieliselle osastolle. 

Pienehkö, 12-paikkainen suljettu osastomme hoitaa potilaita kaikista diagnoosiryhmistä tarjoten näin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, todellisen ”näköalapaikan” psykiatriaan. Suomea äidinkielenään puhuville kaksikielinen ympäristö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kohentaa kielitaitoaan; kouluruotsilla ja positiivisella asenteella pärjää mainiosti!

Haemme apulaisylilääkäriä HUS Psykiatrian Psykiatriakeskuksessa sijaitsevalle, 12-paikkaiselle ruotsinkieliselle osastolle vakituiseen virkaan. Ruotsinkielinen osasto on osa HUS Psykiatrian Länsi-Uudenmaan kaksikielistä linjaa, joka aluevastuunsa lisäksi vastaa myös suljettujen ruotsinkielisten osastohoitopalvelujen tuottamisesta pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan asukkaille niiltä osin, kun hoidon saaminen nimenomaan ruotsin kielellä katsotaan tärkeäksi. Psykiatriakeskuksen ruotsinkielinen osasto hoitaa potilaita kaikista diagnoosiryhmistä tarjoten näin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, todellisen ”näköalapaikan” psykiatriaan. 

Ruotsinkielinen osasto toimii tiiviissä yhteistyössä pääkaupunkiseudun ja Läntisen Uudenmaan avopalvelujen sekä HUS Psykiatrian häiriökohtaisten linjojen kanssa. Häiriökohtaisilta linjoilta saa tarvittaessa matalan kynnyksen konsultaatioapua eri potilasryhmien hoitoon liittyviin erityiskysymyksiin. Yhteishenki ja tekemisen meininki maantieteellisesti laajalle levittäytyneellä Länsi-Uudenmaan psykiatrian linjalla on hyvä ja kollegalle voi aina kilauttaa myös oman linjan sisällä. Jo rutiinikäytössä olevat videokokoukset ja -tapaamiset kutistavat välimatkaa alueilla työskenteleviin kollegoihin ja Psykiatriakeskuksessa olet myös osa paikallista, linjarajat ylittävää työyhteisöä ja kollegakuntaa. Koulutustarjotin osana yliopistosairaalaa on laaja ja osastotyö yliopistosairaalassa sopii hyvin myös tutkimustyöstä kiinnostuneille.

Apulaisylilääkärinä olet keskeinen osa osastopotilaiden hoitoketjua ja moniammatillista hoitotiimiä. Vastaat akuuttipsykiatrian osastolle ohjattujen potilaiden hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä avohoidon sekä osaston kollegoiden ja motivoituneen henkilökunnan kanssa. Osallistut myös osastolla työskentelevien erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen sekä osaston toiminnan kehittämiseen. Työilmapiiri meillä on hyvä ja työntekijöistä pidetään huolta. Toimiva moniammatillinen yhteistyö ja yhteishenki luovat vankan perustan työssä viihtymiselle. 

Aloittaa voit 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. 

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 20.9.2024 mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. 

Sijaisuudessa voi toimia myös psykiatriaan erikoistuva lääkäri.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Älä epäröi kysyä lisätietoja allekirjoittaneelta. Kuulemisiin!

Terveisin 

Linjajohtaja, ylilääkäri Leena Rehnberg-Laiho, puh. 050 427 7744, leena.rehnberg-laiho@hus.fi 

ja apulaisylilääkäri Mikael Riska, puh. 040 700 4581, mikael.riska@hus.fi. 

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: