Mat Distrikt, RiMa Ja AnTe Oy

Kokki, Mat Distrikt, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.07.2024, 15:40
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Kokki, Mat Distrikt, Helsinki

Mat Distrikt on kaksi vuotta sitten avattu ravintola Tehtaankadulla Ullanlinnassa. Keittiömme on saanut vaikutteita eurooppalaisista liharavintoloista, joissa tunnelma on katossa tiistaista lauantaihin! Hyödynnämme paljon hiiligrilliä raaka-aineiden valmistuksessa.

Etsimme keittiötiimiimme kokkia, jolla olisi jo useampi vuosi kokemusta vastaavassa keittiössä työskentelystä, sekä alan koulutus. Kaikkea ei tarvitse osata. Opetamme sinulle mielellämme kaiken, missä me olemme parhaimmillamme. Innokas asenne ja perusopit on hyvä olla hallussa.

Meillä on tarjota sinulle mukava työpaikka, jossa työpäivät eivät ole liian pitkiä, ja vapaat pyörivät rutiininomaisesti. Olemme avoinna tiistaista lauantaihin illallisella. Palkkaus kokemuksen mukaan. Halutessasi on mahdollista tehdä sopimus myös pienemmillä tunneilla, esimerkiksi 90h/3vko, mutta ensisijaisesti etsimme tiimiimme kokoaikaista kokkia.

Meillä on mukava ja tiivis työporukka, joten on ehdottoman tärkeää, että omaat hyvät tiimi- ja kommunikaatiotaidot.

Jos kiinnostuit niin laita hakemus meidän keittiömestarille Janne Aholalle janne@matdistrikt.fi niin sovitaan haastattelu ja lyhyt tutustumisvuoro. Palkkaamme heti oikean tyypin löydyttyä, eli hae heti!

Mat Distrikt on 2022 tammikuussa perustettu ravintola, jonka ravintoloitsijoina toimii Albinasta ja Le Coucou Vertistä tuttu porukka Teemu Aura, Janne Ahola, Riku Stenros, Antti Paasonen ja Maiju Åstedt. Ravintoloitsijoita yhdistää rakkaus ravintoloihin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Laita hakemus ja CV mailitse keittiömestarillemme Janne Aholalle janne@matdistrikt.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: