Image

Rekrytointilupa

Rekrytoinnin suunnittelu ja hyväksymisprosessi hoituvat näppärästi sähköisellä rekrytointiluvalla

Sähköinen lomake

Rekrytoinnille voi hakea lupaa sähköisellä lomakkeella, joka sisältää olennaiset rekrytointiin liittyvät tiedot kuten tehtävänimikkeen, perustelun tehtävän täyttämiseksi, työsuhteen tyypin, määräaikaisuuden perustelun, jos kyseessä on määräaikainen tehtävä, ja muut perustiedot.

Image

Hyväksymiskierto

Sähköiseen rekrytointilupaan voidaan ottaa käyttöön myös hyväksymiskierto. Perinteisen kolmiportaisen hyväksynnän (esitys, puolto, hyväksyntä) lisäksi vaiheita voi olla tätäkin enemmän (tai vähemmän).

Image

Sähköpostiherätteet

Järjestelmä lähettää sähköpostiherätteen, kun rekrytointilupa saapuu käsiteltäväksi. Näin luvan puoltajat ja hyväksyjät pysyvät ajan tasalla silloinkin, jos rekrytointijärjestelmä ei ole päivittäisessä käytössä.
Image

Tiedonvälitys rekrytoivalta esimieheltä HR:lle

Rekrytointilupa on näppärä työkalu myös tiedonvälitykseen rekrytoivalta esimieheltä HR:lle. Rekrytointiluvalla voi kerätä tietoa esimerkiksi rekrytointi-ilmoituksen laatimiseksi.
Image

Työpaikan luonti ja julkaisu helpottuu

Suuri osa rekrytointiluvan tiedoista siirtyy rekrytointi-ilmoitukseen. Samoja tietoja ja luokituksia ei tarvitse täyttää enää uudelleen, kun ilmoitus julkaistaan eri työnhakusivustoille.
Image

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy
Image