Joensuun kaupungin kokemuksia LAURAn käytöstä

LAURA Rekrytointi Oy Asiakastarinat

Itä-Suomen elinvoimaisin kaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy osaavien ihmisten ja hyvän ilmapiirin voimalla. 

Mauri Temisevä, henkilöstöjohtaja

Joensuun kaupunki otti LAURA-rekrytointijärjestelmän käyttöön helmikuun alussa 2005.

Käyttöönotto ja ensimmäinen haku

”Vertailussa totesimme LAURAn edulliseksi ja meille sopivaksi järjestelmäksi. Olemme olleet valintaamme tyytyväisiä ja LAURAa on kehitetty tarpeidemme mukaan yhdessä LAURA Rekrytointi Oy:n kanssa.”

”LAURA on varsin nopeasti käyttöönotettava ja helppokäyttöinen järjestelmä. Suunnittelimme ensin oman työhönottoprosessimme uudelleen ja LAURA on mukautettu vastaamaan sen tarpeita. Juuri näin päin sen mielestäni pitääkin mennä.”

”Ensimmäisessä sähköisessä haussamme helmikuussa, jossa etsimme opettajia saimme 299 hakemusta LAURAn kautta ja vain kaksi paperisina, joten hakijat omaksuivat uuden järjestelmän mutkattomasti.”

Sijaistyövoiman hallinta

”Käytämme sijaiskalenteria apuna sijaistyövoiman hallinnassa ja LAURA onkin parantanut tätä puolta. Nyt sijaispalvelu hoidetaan keskitetysti eikä kukin esimies soittele hakijoille itsekseen.”

Yleiset kokemukset

”Hakijoilta olemme saaneet myös hyvää palautetta, koska viestintä siihen suuntaan on parantunut huomattavasti. Ennen yhteydenpito vaihteli, mutta nyt hylkäyskirjeet, haastattelukutsut ym. hoituvat varsin helposti LAURAn kautta.”

”Pidän LAURAa nopeana ja joustava sekä helppokäyttöisenä järjestelmänä. Myös yhteistyö LAURA Rekrytointi Oy:n kanssa on toiminut hyvin.”

Joensuun kaupunki