Image
TYÖPAIKKAILMOITTELU

Tavoita työnhakijat monikanavaisesti

Tavoita työnhakijat koko Suomen kattavassa verkostossa. Laajaan mediaverkostoomme kuuluu yli 40 paikallismediaa, joiden kokonaisviikkotavoittavuus on yli 3,8 miljoonaa verkkovierailijaa. Julkaise työpaikkailmoitus, tavoita halutut osaajat ja onnistu rekrytoinnissasi.

Valitse Normaali- tai Korostettu-ilmoitus

Normaali ilmoitus
390 €
+ alv 24 %
Normaali-ilmoitukseen sisältyy
Ilmoituksen esilläolo 30 vrk
Ilmoittajan logo info
Linkitykset halutuille verkkosivuille
Linkki ilmoittajan videoon
Näkyvyys listaussivun kärjessä julkaisun yhteydessä
Näkyvyys laajassa verkostossamme info
Ilmoitusten hallinnointi info
Laadunvarmistus info
Tyytyväisyystakuu info
Korostettu ilmoitus
690 €
+ alv 24 %
Korostettu työpaikkailmoitus saa Laura.fi sivustolla moninkertaisesti paremman näkyvyyden Normaali-ilmoitukseen verrattuna. Ja sitä kautta enemmän katselukertoja ja hakuklikkejä --> Onnistut rekrytoinnissa paremmin.
Normaali-ilmoituksen lisäksi sisältyy
Korostettu näkyvyys info
Fiiliskuva info
Kärkisijoitus listausnäkymässä (pin-to-top)
Huomioväri listausnäkymässä

Verkostossamme työpaikkailmoitus ei jää huomaamatta

Tavoita Osaajapankin yli 250 000 osaajaa

Julkaise työpaikkailmoituksesi Laura.fi:ssä ja tavoita työpaikkasi unelmahakijat Osaajapankin yli 250 000 osaajan joukosta. Rekisteröityneet osaajat saavat viikoittain sähköpostiinsa räätälöityjä työpaikkasuosituksia, jotka perustuvat heidän osaamiseensa ja osaajaprofiiliinsa. Ilmoituksesi tavoittaa siis juuri ne henkilöt, jotka sopivat parhaiten avoimeen työpaikkaasi. Voit luottaa siihen, että saat laadukasta liikennettä ja kiinnostuneita silmäpareja työpaikkailmoituksellesi.

Löydä osaajia alueellisesti

Löydä Lauran avulla osaajat kautta maan ja tavoita alueesi parhaimmat hakijat. Työpaikkasi sijainnin mukaan työpaikkailmoituksesi saa näkyvyyttä lukuisten paikallismedioiden verkkosivuilla ”rekrybokseissa”, joka kerää yhteen maakunta-alueen avoimet työpaikat. Mediaverkostomme tavoittaakin 3,8 miljoonaa uniikkia verkkokävijää viikossa ja verkostoon kuuluu yli 40 paikallismediaa.

Katso kaikki mediat

Varmista näkyvyys somessa

Varmista työpaikkasi näkyvyys sosiaalisessa mediassa ja tavoita myös passiiviset työnhakijat. Julkaisemme automatiikan avulla työpaikkailmoituksia aluekohtaisille Facebook-sivuillemme sekä X-palveluun. Lisänäkyvyystuotteemme Kohdistetun rekrytointikampanjan avulla varmistat työpaikkasi näkyvyyden somessa ja tavoitat juuri oikean kohderyhmän.

Tutustu kohdistettuun rekrytointikampanjaan

Houkuttele tulevaisuuden ammattilaisia

Tavoitat tulevaisuuden ammattilaiset eli opiskelijat näiden yhteistyökumppaneidemme sivuilla: 

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 11 000 aikuista. 

Careeria tarjoaa ammatillista koulutusta työelämän tarpeisiin. Koulutusaloja on parikymmentä ja tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 eri alan perus-, ammatti ja erikoisammattitutkintoa. Opiskelijoita on n. 11 000 vuodessa ja toimipisteitä Porvoossa, Askolassa, Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla. 

Opiskelijan Tampere on opiskelijoiden hyötypalvelu, joka tavoittaa kuukausittain yli 20 000 tamperelaista korkeakouluopiskelijaa ja 2. asteen opiskelijaa verkossa, somessa ja kampuksilla. 

Tavoita eri alojen ammattilaiset

Agronomeille ja tradenomeille soveltuva työpaikkailmoitus saa näkyvyyttä Agronomi- ja Tradenomiliittojen jäsensivuilla. IT-alan työpaikkailmoitukset saavat ansaitsemaansa näkyvyyttä Ite wikin Rekryilmoitukset-osiossa, sillä olemme myös Ite wiki -palvelun kumppani.

Uudelleenmarkkinoi suurissa medioissa

Tavoitat sivustollamme käyneet työnhakijat uudelleenmainonnan avulla, kun he vierailevat muilla sivustoilla, mm: mtvuutiset.fi, is.fi, hs.fi, tori.fi, lukuisat pelisovellukset ja monta muuta suosittua sivustoa. Saamme tämän avulla kiinni ne työnhakijat, jotka ovat katselleet ilmoitustanne. Tämä lisää todennäköisyyttä hakemuksen jättämiseen.

Näy hakuvahdissa

Työnhakijat voivat luoda tekemänsä haun perusteella itselleen hakuvahdin. Jos ilmoituksesi täyttää haun kriteerit, näkyvät ne hakuvahtiviesteissä. Hakuvahdissa on suora linkki työpaikkailmoitukseesi.

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Ota yhteyttä